![]() |
Jaki najlepszy bios do 451s(@832s)
Witam!
Mam 451s@832s VS08. Pali tak sobie. Jaki waszym zdaniem jest do niej najleszy bios - jesli chodzi o jakosc palenia. DL niekoniecznie-przynajmniej nie teraz. P.S. Dawno nie goscilem na forum, wiec nie jestem na bieżąco a kopac w setkach postow nie mam sily(szczegolnie pierwszy przyklejony) Pozdrawiam. |
Wbij sobie najpierw VS0B, a później VS0E i wybierzesz najlepszy :taktak:
|
Cytat:
|
nie trzeba wracac
mozesz sobie tymi zmodowanymi zonglowac do woli (w ramach danego modelu i moda) i bios "ten ktory najlepszy" zalezy od danego egzemplarza ktory posiadasz na stanie :) |
a co z biosem VSOA czy jest potrzeba(konieczność)wymiany
|
Cytat:
u mnie B sprawuje sie lepiej, chyba u wiekszosci tak jest, jezeli nie u wszystkich ale zobacz sam, bo tak jak juz icemac napisal, zalezy od Twojego konkretnego exemlarza, ktory bios sie mu lepiej spodoba |
ja jak narazie mam CG3B od codeguys i jestem z niego najbardziej zadowolony a testowalem juz kilka biosow, teraz zastanawiam sie nad wrzuceniem tego CG3E
|
Probowalem wszystkich i kicha. Palą jeszcze gorzej. Na VSOB najdziwniejsza sprawa - na minusach we wszystkich programach gdy chce nagrywac (np. DEcrypter) wywala mi, ze plyta jest nagrana a w trybie odczytu ze pusta - ciekawe!
Nie mam juz konceptu. Moze sprobowac 451@832 na Sony700A? Da sie tak bez powrotu do 451S? Jesli tak to jak - tak jak pozostale biny? Pozdrawiam. |
u mnie na 451@832 CG3E pala sie swietnie verbatimki azo 4x +R
|
Tak pali moja 451@832 bios VS0E
Ilość załączników: 1
Tak pali moja 451@832 bios VS0E[IMG]
|
@aszastra
bardzo ladny wykresik :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:16. |