![]() |
hehe kupiłem taki kubek kumplowi na 18 urodziny ;-)
|
Cytat:
Tak, zgadzam sie. To byla pewnie elektryczna lapka na muchE a nie muchY ... |
Cytat:
|
Cytat:
Następnym razem przed zamówieniem policz, ile masz much w domu ;) |
Cytat:
pozdro ;) |
Ja już takich experymentów na allegro nie kupuję :nie:
Pamiętacie elektryczne łapki na muchy :haha: Zamówiłem jedną i po zabiciu jednej muchy przestała działać :D |
a ja jednak sadze ze to musi byc akumulatorek
moze ktos kupi taka, rozbierze i nam fotki na forum przedstawi? ;) latarka swiecaca do 1 km? ten km to chyba w prozni, chyba ze chodzi o to ze z odlegolosci 1 km jest widoczne swiatlo latarki. do 10 h? buahaha, pamietam jak ludzie kupowali magnetyzery - do 20% zmniejszone zuzycie paliwa. no tak, tylko ze kto przeczytal dokladnie. zuzycie mniejsze DO 20%, czyli ze jak nie bedzie zmniejszenia w ogole to tez jest "do 20%" nie kupilbym tego nawet za 10 zl kubeczek bardzo przyjemny, zgadzam sie ze jak kupowac to od razu dwa, a najlepiej cala zastawe z tej serii... |
Cytat:
Ja widziałem taką latarke... ona nie ma żadnego akumulatorka tylko w niej jest wykorzystywane jakieś tam prawo fizyczne (teraz Ci nie powiem jakie)... to jest dobra rzecz... nie wyczerpie się... miodzio... daje lepiej niż zwykła latarka... |
Cytat:
|
Kubeczek fajny tylko coś ma małe zainteresowanie ;)
|
Co do kubka, to bardzio sytlowy, tylko jak kupować to odrazu dwa ;p
|
Kubek wypas :P
ALe ta latarka to za 2 dychy jest, więc na pewno jakiś shit :/ |
ta latarka musi miec jakis akumulatorek, a zaden akumulatorek nie jest wieczny
wiec twierdzenie, ze to latarka na cale zycie jest mocno przesadzone :) Swoja droga, wzbudzilo by to niezle emocje, gdybym szedl ulica i wykonywal posowiste ruchy (ladowanie latarki) podluznym przedmiotem :P |
Xenonowa dioda... LOL
|
:haha: niezle
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:24. |