![]() |
rozmowa praktycznie o niczym i prowadząca do nikąd, po prostu kolejny wątek zaśmiecający forum = closed
|
@Obywatel-X: Trzeba było założyć nowy topic odnośnie kart, a w tym temacie przestać sie wypowiadać, albo porosić moda o zamknięcie ew. kasację.
|
Jak juz napisalas posta, to wez calkowita odpowiedzialnosc za to,
a nie ze zmieniasz tresc, bo komus sie nei spodobal |
Re
To dobre pytanie. Widzisz przyjacielu, nie bardzo jest przyjęte składanie życzeń w ten dzień, nie wiem czemu. Dla mnie to lepsza okazja do życzeni niż Nowy Rok-to tylko zmiana w kalędażu.To okazja do życzenia
sobie i innym poprawy moralnej na wzór Świętych ale większości to bardzo przeszkadzało. Ale MASZ RACJE.ZAJŻYJ NA POSTA JESZCZE RAZ.A O KARCIE RACZ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ.POZDRO :papa: |
Cytat:
|
"wesolego dnia wszystkich sztywnych" :P
|
Re
Cytat:
gniewał na konstruktywną krytykę. Ale nie lubię czegoś w tym stylu. Jeśli piszę źle to mi wytłumacz, to nic złego tłumaczyć.Nie uważam się za wszechwiedzącego, jeśli poprawisz mnie słusznie, przyznam Ci racje. Pozdro. :) |
Cytat:
:ysz: :\ |
Cytat:
|
no co. Facet pewnie na kacu jedzie hehe ;)
|
Cytat:
Ale ja nadal czekam na wyjaśnienie o co chodzi w tym temacie...?? |
Cytat:
1 listopada przecież jest dziś |
Ale zes wyskoczyl z tematem :haha:
|
Cytat:
I powiem szczerze, że taki sposób obchodzenia tego święta bardziej mi się podoba. Bo u nas tylko potem wieczorem w telewizji słyszę, ile to było wypadków samochodowych i ile osób zginęło.... |
jak to się mówi: każdy powód do wypicia jest dobry :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |