![]() |
jak polaczyc sie z netem przez telefon??
Chce sie polaczyc z netem przez telefon.
Co mam zrobic?? telefon to jest siemens s45i i mam kabel telefon-->usb a takze telefon-->com. Mam program Siemens Data Siute dalej nic nie wiem. nie mam pojecia jak mam to zrobic w erze powiedzieli mi ze oni tego ustawic nie umieja i tyle |
Cytat:
coś tu takiego jest "sl4x_xpmodemdriver_int" tylko to jest do XP chyba. Instalujesz te sterowniki i telefon pojawi Ci się w sytemie jako modem, konfigurujesz połączenie z internetem porzez własnie ten modem komórkowy. |
sorka, ze zrobie troche OT, ale wie ktos moze jak to jest z tym internetem z ery dla nocnych markow? bodajze mozna siedziec od 23.00 do 6.00 za 59/miesiac ? przydaloby mi sie takie cos na dzialke..., ale na stronie ery 0 szczegolow, wiec dlatego pytam :]
pozdro ;) |
Ilość załączników: 2
Nie chce mi sie pisac po raz kolejny jak to zrobic, wiec wrzucam odpowiednie artykuly. Jakbys mial jakies problemy to pisz.
|
A ja wysjkocze z takim pytaniem:
Czy niepoprawnie zdjęty simlock, może powodować szybsze rozładowuwanie sie baterii w komórce?? Tak powiedziano mojemu bratu... pytanie kierowane jest (chyba ;) ) do Epol'a, bo on jest specem od mobilnych fonów ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie spotkalem sie z tym, aby zle sciagniety sim-lock powodowal szybsze rozladowanie sie baterii. Ewentulanie moze padac koncowka mocy i dlatego szybciej rozladowuje sie bateria. Mialme taki przydake w Siemensach i Nokiach. Spotkalem sie jedynie z gubieniem zasiegu w Nokiach. A jaki to telefon? |
Cytat:
|
Telefon to Noka 3210, bateria trzymała 2dni, a teraz po zdjęciu simlockaporaz drugi już trzyma czwarty dzień więc to chyba prawda... :)
|
Cytat:
pozdro ;) |
No to cene już znamy ;)
ale jakie są tam prędkości?? |
Jak jest w koncu z tym netem? nie trzeba sie laczyc przez gprs chyba? jak jakie sa ceny w tej standardowej transmiji danych (mam optime)
|
dzinks za posty bede probowal to zrobic jak bede mial problemy to bede pisal.
|
Cytat:
BOK *22 w optimie za free :) |
jescze jedno pytanie:
jak polaczyc sie teraz nokia 8310 z netem. skad sciagnac stery do modemu i jakis opis jakby ktos mial. imola moze ty bys znowu mial taki dobry opis?? I podobno jak sie ma nokie to cos sie wiecej placi......:( da sie cos z tym zrobic?? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |