![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
to zamierzony efekt twórców - film ma wyglądać jak produkcja z lat 30-tych.
w końcu coś nietypowego. podziwiam twórców tego filmu, że odważyli się na stworzenie czegoś takiego. kto wie, może to kolejny kultowy film na miarę matrix'a? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja to juz w kinie widzialem,
film ma swoj orginalny styl. Cos jak laczenie lat 40tych z futurystyczna przyszloscia. Przez pol filmu musialem przyzwyczajac oczy do ekranu ktory jest non-stop jak by zamazany, co dodaje do filmu staromodna atmosfere. Choc nie jestem fanem fantastyki to filmik nawet mi sie podobal. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, co jest? Przecież ja trailer z tego widziałem już wieki temu??? Myślałem, że to już dawno grać w kinach przestali... No cóż, w takim razie pewnie w necie leży już dawno. Ale może lepiej wybrać się do kina? :)
|
no tak sterowiec fajna sprawa filmie kapitalnie wygladaj :D
|
No z tego co widziałem w zwiastunach to film ma być solidnie naszpikowany efektami specjalnymi :) Klimatycznie nieco przypomina mi się serial Niesamowite przygody Juliusza Verna'a - bo o ile się nie mylę w Sky Captain również ma być sterowiec :D
Tak w ogóle to za mało jest sterowców w filmach :P |
no fakt :D film przypomina klimat brazila bardzo ciekaw jestem czy fabula nie bedzie skopana ale mysle ze nie:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:44. |