![]() |
na jakich plytach dvd najlepiej...
na jakich plytach dvd najlepiej ...nagrywac filmy dvd (dvd+r, dvd-r itp) a dokladniej to ich obrazy ? od niedawna mam nagrywarke dvd i chcialbym dowiedziec sie co myslicie o tym :)
pozdro szyms |
Poczytaj to forum,jest kilka tematów już odnoszących się do Twojego pytania.
|
W skrócie? Najlepiej na markowych (Verbatim, TDK). Przy obecnych cenach nie ma co oszczędzać
|
Sprawdź też jakie płyty czytaj Twój stacjonarny player. Czy plusy czy minusy a moze oba rodzaje ?
Jabba |
Ja ostatnio kupilem w Media plytki dvd-r za 1.99 firma Apollo (jak narazie wszystko ok wszedzie sie oddtwarzaja :)
|
...jak na razie :-) Ja definitywnie rozstałem się z niemarkowymi płytkami po tym, jak padło mi po ok. 3 miesiącach 99% tych wynalazków. Teraz tylko TDK i Verbatim. Preferuję (sam nie wiem zresztą czemu) +R.
|
olny Verbatim ,TDK
|
Zalecam TDK. Od ponad roku wypalam i nie miałem żadnych problemów. A MEDIA MARKT ogłosił ostatnio na dvd-r TDK promocję - 2,69 zł/szt (w plastikowym grubym pudełku) A pomyśleć że kiedyś kupowałem je po 12 zł. Taraz wziołem 50 szt po 2,69. Chyba mi starczy na następny rok. Ha!Ha!Ha!
|
Cytat:
Sorki że zawracam wiesz co ;) ale z tego co pamietam z Twoich postów, to masz pionka 444. Co on najbardziej lubi jezeli chodzi o nośniki ??? Też jestem jego :serdusz: posiadaczem ... Pozdr. |
Cytat:
lyka wszystko :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:20. |