![]() |
Epson C42 do smieci czy bedzie zyla ???
ostatnio przytkala mi sie w niej glowica wiec ja wyjolem i wyczyscilem :) (nie pierwszy raz tak robilem)
po zlozeniu bylo wszystko ok drukowala piknie ( wydrukowalem okolo 20 stron w kolorze) a po jakis 3 godzinach cos sie zrabalo tzn. po wlaczeniu migaja naprzemian diody czerwona i zielona. kardridze sa pelne - sam je napelnialem i resetowalem. w monitorze drukarki do windy wogole sie nie wykrywa. prosba o jakies sugestie - prosze czy darowac sobie i kupic nowa ??? dodam tylko ze nie zalezy mi az tak bardzo na jej naprawie (jesli to cos kosztownego) bo kupilem ja za 30 zeta. |
zero sugestii :>
to kupuje canona jutro :D |
Cytat:
Albo I455, który jest za 339zł :D http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10789 A atramenty do niego po 30zł :D |
nie kupuje canona 750 za grosze :D
max 30zeta :D |
Cytat:
P.S. Turboni skontaktuj się z memo ma sprawę do ciebie :taktak: Wiesz o co chodzi :> Ja juz zrobiłem co było trzeba :D :) |
wiesz sa rozne dojscia :D
a tak cos mi memo pisal :D ale z winda walczylem przez 2 dni :D ale ja zmeczylem i odzyskalem stracone gb :) |
Cytat:
Radeona 9600 Pro lub GeForce'a 5700 :taktak: Cytat:
|
Mialem psona c40 - tez mi sie niedawno rozwaliala...
kupilem i350 i jestem bardzo zadowolony, zupelnie inna kultura pracy poszukaj jakis info na forum, bylo juz o problemach z epsonami i rozwiazywaniu ich... |
@mr_spock pamietam ten temat co pytales sie co kupic :)
juz mi sie odechcialo jej naprawiac - kupuje dzisiaj canona :) |
no i drukarka zyje trzeba bylo zresetowac jej liczniki wewnetrzne programem SSC Service Utility bo to takie zabezpieczenie ze domaga sie przegladu :)
ale juz po fakcie kupilem nastepna drukarke tym razem canon s750 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:41. |