![]() |
Nero brak Burning ROM
Witam wszystkim
Kupiłem nagrywarkę DVD Lite-On 1633S do której dołączona jest płytka z Nero 6. Dotychczas używałem Nero 5 ale mając taką okazje postanowiłem przesiąść się na 6. Po zainstalowaniu 6 okazało się że znajduje się w niej tylko Nero Express natomiast niema Nero Burning ROM w związku z tym mam pytanie czy jest to po prostu taka wersja OEM bez Nero Burning ROM czy u mnie się coś źle instaluje. Jakoś nie przepadam za Nero Express wolę Nero Burning ROM jeśli okaże się że ta wersja go niema chyba przesiądem się na powrót na 5. |
A zobacz jak pisze na płytce: Nero Burning Rom, czy Nero Express?? Ja ze swoim litkiem dostałem nero express... :cool:
|
Zobacz ten topic.
Może uda ci sie ściągnąć wcześniejszą wersję. Autualizując dodasz Nero Burning Rom. P.S. Do napędów dodawany jest Nero Express. |
Dzięki za odpowiedzi. Teraz dopiero przeczytałem co pisze na płytce i żeczywiście jest tylko Nero Express.
|
no pewnie do litka dolanczany jest nero express :)
|
Ja problem z legalnością rozwiązałem kupując http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34091263
|
Ja też mam ta plytke razem z litkiem i jest same nero EXPRESS.
|
Jest samo NERO EXPRESS 6.x.1.11 (nagrywarka ma prawie miesiąc) po aktualizacji do 6.3.1.20 (+ zmiana seriala) już jest BURNING ROM.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |