![]() |
NO i po kilku dniach :) juz go mam!!!!!!!!!! Samsung SyncMaster 765MB :P ma ladne kolorki :) i calkiem wypasik wszystkim polecam !!!!!!!
|
Ciesze sie z Polecacie mi SyncMaster 765MB bo wlasnie tego sobie upodobalem :P
PS memorando nie ma sprawy :) A co do innych wypowiedzi mieliscie 1000% racje!!! bylbym glupcem majac 17` do 400zł:( "Na oczy jak na razie niestety nie ma ceny" " Monitor wymienia się stosunkowo rzadko, więc raczej lepiej dołożyć pare groszy i kupić dobry" Dolozyc trzeba bo na to sie patrzy i od tego zalerzy ile bede mogl siedziec na forum :P epol przepraszam ze dopiero teraz odp. ale jakos mi wylcialo z glowy ;( Nec MultiSync V520 kupiony jakies 3 latka temu moze zdeka wiecej :) 800-600 - 85 1024-768 - 85 1152-864 - 70 ................... max 1280-1024 -60 Wielkie TTTTTTHHHHHHHXXXXXXXX :) :peace: :cool: |
jak uzbierasz więcej kasy zastanów się nad Flatronem LG. Wiele razy już o nim pisałem więc tutaj nie będę się rozpisywał :)
Ogólnie - piękne kolory, wysokie parametry, ładny design. Są też Flatrony EZ i one są tańsze i równie dobrze święcą, ale to są kineskopy nadlewane nie płaskie-imitujące płaskie, ale mimo to są ok. |
Cytat:
|
a ja mam tamtego SyncMaster 765MB. stan idealny.Uzywany 2 miesiace...stoi teraz i czeka na sprzedanie
Masz w czym wybierac.Jak chcesz to napisz ile dasz |
ja Ci moge swojego flatrona pchnac 775FT, stan idealny ;)
|
:) zastanawiam sie nad Samsung SyncMaster 765MB i SAMSUNG SM757MB
Ktory bedzie lepszy ?? i ktory polecacie ?? |
Cytat:
Monitor wymienia się stosunkowo rzadko, więc raczej lepiej dołożyć pare groszy i kupić dobry. Na oczy jak na razie niestety nie ma ceny. Polecam zakup w sklepie gdzie można porównać kilka egzemplarzy, nawet tego samego modelu. Różnice bywają bardzo duże. |
czy roznica miedzy idealnie plaskim kineskopem a lanym jest bardzo widoczna ??
|
Bardzo niski ten przediał cenowy ...lepszym rozwiązaniem by było uzbieranie wiecej kasy...bo 400zł to bardzo mało jak na 17`.
|
Ja takze polecam iiyama. iiyama to iiyama, a nie jakis tam tusonic lub podobne gowno na, ktore nie da sie patrzec!!
A czy ten twoj obecny monitorek ma, az tak slabe osiagi albo cos sie z nim dzieje? |
No ja sobie ostatnio zakupilem 17' philipsa flatronika....za 600 zl ale sie nie skarze - diala cycus malinka :-)
|
Cytat:
pozdro ;) |
jeśli na allegro do 400 zl to coś takiego bym brał: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33568521
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43. |