![]() |
Zabezpieczenie przed zapisem
Jak usunąc zabezpieczenie przed zapisem z pliku AVI w formacie DIVXMPG4 V3.Czy moze ktoś zna jakiś program i skąd go ściągnąć.HELP ME. :smutny:
|
ale o co chodzi?
Jakie zabezpieczenie, napisz cos wiecej. |
Zabezpieczenie przed zapisem
Po prostu kiedy chcę usunąć plik wyskakuje mi okno że plik jest używany przez inna osobę lub program i nie mozna go usunąć.
|
Myślę, że problem dotyczy Windowsa XP
Jeżeli tak, to przeczytaj ten artykuł Inne możliwe rozwiązania: 1. Można je usuwać bez problemu przy pomocy programu Total Commander 2. Podobno też udaje się następująca sztuczka: Zaznaczamy plik do usunięcia, wywołujemy prawym przyciskiem myszy opcję właściwości, zamykamy okno informacyjne i usuwamy zbiór. 3. Jeżeli chodzi o edycję rejestru to odszukujemy klucz HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\.avi\shel lex\ i kasujemy wpis PropertyHandler W/w 3 sposoby pochodzą z "Chipa", ale nie są przeze mnie sprawdzone, na szczęście nie miałam tego rodzaju problemów http://www.divx.howto.pl/emotki/Glowa_w_mur.gif |
a ja robię tak :
otwieram byle jaki program,następnie file->open i szukam pliku który chcę usunąć-no i go usuwam :-) szybko , prosto i skutecznie pozdro |
Zmien rozszezenie pliku na np. .txt i wtedy sprobuj usunac.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |