![]() |
chodzi o to ze mialem napisany licznik - do wydania HL2 i miale go dac w formie newsa na stronie php. jak go wkleilem to nic nie bylo widac. Juz sprawa w sumie nieaktualna ale bylem ciekaw :D
|
Cytat:
<? kod php ?> <html> <body> kod html <script language=javascript src="kod_java.js"> </script> </body> </html> jedno pod drugim... tylko po co wstawiać licznik w javie ??? gdy konto obsługuje php to możesz sam sobie licznik zrobić... ...nawet wynik zapisać do txt lub mysql :) |
Podepne sie i zadam pytanie podobne - jak w php wstawic fragment HTML z kodem java?- mam licznik (timer) w html a musze go umiescic na stronce php. :(
|
Cytat:
w css pisze sie jakie formatowanie ma być na stronie itd... |
Tylko co wnich trzeba umieścić, aby działało to taksamo jak menu podstawiane przez include??
|
Cytat:
|
To ja się podepne pod temat ;)
Czy istnieje skrypt np. w javie, bo nie posiadam serwera z obsługa php, którym można zastąpić include, które używam do budowania strony z tabelkami...?? |
Już sobie poradziłem, pliki są i były na serwerku który wszystko cio trza obsługuje.
Dzięki za pomoc, macie u mnie wino :) Pozdrawiam :) |
Cytat:
|
miejmy nadzieje ze o to Patrixs zadbal...:)
|
no i serwer musi obsługiwać php :)
|
mozna przeciez tylko tak:
<? include "sciezka/plik.php" ?> |
Nie działa :( jest puste okienko, a wszystko wpisałem według Twoich wskazówek ;(
|
<?
$galeria = "Folder Galerii np. Obrazki"; include("$galeria/galeria1.php"); ?> $galeria - nadajemy nazwe Teraz gdy wpiszemy $galeria to automatycznie skojarzy to z katalogiem obrazki później odwołujemy się do pliku php Tyle |
Cytat:
Dzięki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:07. |