![]() |
Albo ktoś licytuje to dla komentarza. Raz też tak zrobiłem, bodajrze chodziło o jakieś ściągi, kosztowało mnie to bodajrze 5 czy 10 zł wiec pieniądz niewielki, a komentarz jest.
Zaznaczam ze zrobiłem tak tylko raz :) reszta uczciwie. |
Cytat:
|
ale najlepsze i tak jest to, skad sie biora idioci ktorzy to kupuja?
|
Takich spryciarzy jest masa. Zerknij do działow z telefonami Siemens lub Nokia. Jest mase darmowych flashy, opisow itd, a oni to sprzedaja.
EDIT: Cytat:
|
To co powiesz na to:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=34060819 :haha: Ciekawe czy dołącza nowe klucze produktu... ;) |
Cytat:
ta nie bede pisal ile razy go juz podawalem - i nic, a co do samej sprawy to ja nic z tego nie mam, tylko mnie wkurzaja tacy spryciarze co to na niczym i to czyims chca kasiore ciagnac |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Napisz do allegro, aby usuneli aukcje i goscia :) |
to ja bez zaczynania nowego watku:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33965403 juz mnie to wkurza, chyba sobie kupie, dostane adres goscia i go zaje*** |
Nie wiem jak to jest przy plytach, ale wiem jak jest z innymi towarami.
Wezmy sobie takie ladowareczki do telefonow. W komisie chodza one po 10-15zl, na allegro po okolo 3-5zl dlaczego taka roznica? Gosc z allegro bierze to na setki lub tysiace i dlatego jest tak tanio. Wiem bo niekotr komisy/serwisy tez biora na setki i maja je po takich cenach jak na allegro i taniej. |
Cytat:
|
Cytat:
Oni mają dużo użytkowników, nie potrzeba im większego rozgłosu przynajmniej na tym forum. Po 2 - ja np. nie kupuje w tym cyrku :) |
kto chcial kiedys przylepic :) a starych nie chce sie szukac do kontynuacji podejrzewam.......
|
maŁa Uwaga Co Do TematÓw O Allegro
Jest Ich Od Groma I Wszystkie SĄ O "wszystkim I O Niczym" NastĘpnym Razem ProszĘ ŁĄczyĆ Dyskusje! |
Cytat:
Zamawiasz cały kontener i po kłopocie, wbrew wszystkiemu nie jest to takie drogie przedsięwzięcie... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:03. |