![]() |
Błąd ortograficzny przy "właściwościach" Usera
Ilość załączników: 1
Dołączam obrazek. Klikając na nick usera w tematach, pojawiają się opcje. Przy trzeciej opcji, tj. "Obejżyj stronę domową dla... wystąpił BŁĄD ORTOGRAFICZNY. Powinno być: Obejrzyj... Dla niektórych osób może być to odstarszające, niektórych to razi, niektórzy może i nie zwracają na to uwagi, ale przydałoby się poprawić to, naprawić. Pozdrawiam. ;)
|
Poprawione, bledy w tlumaczeniu sie zdarzaja, z powodow jak np. zmeczenie, tlumaczenie po nocach etc.
|
No i bardzo dibrze. Rozumiem, może się zdarzyć. Ale zwróciłem uwagę i jest dobrze. Pozdrawiam ;)
|
Ilość załączników: 1
Update: Własnie zauwazyłem kolejny, drobniutki błąd przy podglądzie pojedynczego posta: W pasku tytułowym powinno być zamiast pojedyńczego powinno być pojedyNczego czyli N zamiast Ń ;)
PS sorry że się czepiam, ale to dla Waszego dobra (?) ;) |
Cytat:
Tlumaczenie Thanatosa zrozumiale, a w sumie chyba dobrze ze czytelnicy zwracaja na to uwage. |
Rowniez poprawione, oczywiscie ze dobra rzecza jest zwracanie uwagi przez czytelnikow. Sam w godzinach rannych jestem korektorem pewnego dziennika, ale swoich bledow ciezej sie ustrzec :P. Tak jakos jest ze tekstach "obcych" znajde wszystko, moga to potwierdzic ludzie z naszego serwisu jak i z kilku innych.
|
Nie chcę broń Boże się czepiać, ale w niektórych miejscach ( na pewno w wiadomościach prywatnych ) używana jest forma "wyślij tą wiadomość ", zdecydowanie powinno być "wyślij tę wiadomość"
|
Cytat:
No i oczywiście nie traktujemy tego jako czepianie się :) Forum jest przede wszystkim dla Was i to Wy je tworzycie :) Pozdrawiam |
przy reputacjach trzeba troche potlumaczyc bo chocby tekst o zbyt duzej ilonci udzielonych reputek wymaga tlumacza no i jeszcze same "rangi" reputacyjne szczegolnie te najwyzsze ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |