![]() |
buhahaha... "piratom nie pomagamy"
Dobre, zamkniety temat przegrywania z wyporzyczalni :-)
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=42348 Przeciez to forum to jedno wielkie piractwo, a ktoś zamyka temat tak popularnego problemu, nie robcie z siebie idiotów !! Poczekajcie jeszcze kilka miesiecy jak wejdzie zakaz kopiowania nawet kupionego filmu DVD to ciekawe o czym bedziemy dyskutowac, moze o wyglądzie nagrywarek, o tak to dobry pomysł :-) |
Cytat:
Jezeli ktos chce piracic to niech nie robi tego bezczelnie i bedzie chociaz troche dyskretny :) |
a czy masz w innych tematach napisane dokladnie co kto przegrywa , nagrywa - chodzi o dvd :>
nie !!! wiec o co ci chodzi ??? |
Ojej... karamba... ale konspiracja...
|
Cytat:
^_^ :rotfl: ^_^ |
Cytat:
|
nie wiem, ale ja to zrozumiałem troszkę inaczej (ikonka :P ) :
z takimi pytaniami gdzie indziej piratom nie pomagamy http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/chytry.gif |
@Marcodemon a co myslisz ze trzeba wszystko pisac troche dyskreci nie zaszkodzi nikomu nawet tobie :D kopie zapasowa dala wypozyczani chyba nie tylko ty robisz wiec mysle ze nie ma sensu o tym trobic podobnie bylo z cyfra+ jak ja zlamali zaczeli na forach *****e sie cieszyc "cyfra swieci" i itp az wkoncu zablokowali i parunastu zgarneli za pirackie oprogramowanie do pionka wiec chyba mowi to samo za siebie :D
|
No tak, ale cyfra była ujezdzana ładnych kilka lat, wiec sie znudziła :-)
Co do wyporzyczalni, jak narazie nie kopiowałem, wiec mam czyste konto, ale zdenerwowało mnie to ze nikt nie ma czystego sumienia, a zamyka temat, zamiast poprostu odpowiedziec w sposob np tak "płytki z wyporzyczalni nie wolno kopiowac, wiec temat ten zamykam", a nie robic z siebie obrońcy praw autorskich i zachowywać się jak zawiedziony Michnik w obięciach Milera :-) ( głupie porównanie, ale wyczowam tu totalną teoerie spiskową ) |
Cytat:
Jeżeli ktoś piraci - robi to na własne ryzyko i nie ma potrzeby by się tym tutaj chwalił. Pozdrawiam. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak napisał Monter, musimy pilnować pewnych zasad, żeby pewnego dnia nie przyszli do nas panowie i nie zwinęli na serwera, bo popieramy piractwo. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |