![]() |
HELP ME!!! czyżby padła mi nagrywarka?
Mam od 2 miesięcy Liteon SOHW 1633S bios BOSC, z dnia na dzien przestał mi wypalac plytki:( Przeinstalowałem XPka, Udma działa zainstalowałem Force ASPI, nic ni epomaga. W nero po nagraniu kilkudziesięciu mega na plycie DVD pisze ze nie moze sie połączyć/ skontaktowac z nagri i wysuwa plyte :\ w Szrinku wersji 3.20 wywala komunikat ze coś mu nie pasi z ASPI. Pmozcie mi ... pozdro
|
oddaj ja na gwarancje, najprawdopodobniej ci ja wymienia, jak nie uszkodziles stickera (wazne zeby byl nie przerwany na laczeniu gornej obudowy z dolna, jak jest porysowany to powiedz wyraznie w sklepie ze sie podrapal przy wkladaniu, ale widac ze nagrywarka nie byla otwierana), bios oczywiscie musi byc z danej wersji nagrywarki, najlepiej taki jak byl wgrany w orginalnej wersji :D
Pozdrawiam. ps. serwis liteona dziala sprawnie, wiec sprzecik bedziesz mial po ok. tygodniu. ps2. ja oddawalem 451 bo przestal mi czytac i nagrywac plyty CD, po tygodniu mialem juz 851 :D |
No , raczej do servisu !
I będzie nowa ! |
Wczoraj wymieniłem taśme na kanale 2 gdzie byla nagrgywarka padpięta jako master. Z 40 żyłowej na 80 i odziwo albo zmiana na na 80 albo poprostu ta 40 była popsuta jakoś. Ale zaczeło mi znowu nagyrywac!!! :\ Jak na razie nie bede oddawał dopóki znowu sie cos nie walnie... dzieki za porady. pozdro
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:32. |