![]() |
qrde-zgłupiałem-o co tu biega?/długie/
Witam
Ja nadal swoje....Otóż,potrzebuję skopiować grę na płytce dvd.Mam Liteona 832S z biosem VSOE,mam NERO i ALcohol120%,DVD Decrypter i inne.Jak chcę aby za pomocą DVDDecrypter skopiować płytkę pojawia się komunikat: "ISO9660 File System Parsing Failde!Device:[2.1.03]Liteon DVD RW SOHW 832S VSOE /F:/Reason:Unable to find VIDEO_TS folder.Are you sure you have a dvd video disc in thje drive.Note:For non dvd video discs,use ISO Read mode" Jak chcę to zrobić DVD SHRINK 3.2 komunikat jesdt taki: "DVD Shrink encountered an error and cannot continue failed to open file F:|VIDEO_TS.IFO" Rozyumiem,że nie może znależć czegoś tam.ALe czego????????????Jak mam "pomóc" mojej nagrywarce aby wreszcie nagrała tę cholernę grę?Qrde,wychodzi na to,że nie potrafię nagrać płytki dvd z grą...Pomóżcie. Wreszcie udało mi się zrobić obraz płytki za pomocą Alkohola 120% i ją skopiować na dvd... ale cóż z tego skoro w czasie instalacji po jakichś 30%instalacji pojawił się komunikat "REZ7.ERROR" i instalka dalej nie idzie. Co mam zrobić,bo już sam nic z tego nie rozumiem. Pozdrawiam "Oczekujący pomocy" Andrzej |
musisz w dvd decrymperze zgrac do pliku iso a nie pliki poszczegolne :)
potem montujesz pod wirtualny naped sprawdzasz zabezpieczenie a potem w alcoholu palisz z ustawieniem tego zabezpieczenia :) |
thx Turboni.Ale ja nadal nic nie rozumiem,niewiele mi to wyjaśniło.
|
wiec odpalasz dvd decryptera i wybierasz zgranie do pliku iso i zgrywasz :)
potem odpalsz jakis program do napedow wirtualnych i wmontowujesz w niego obraz iso zgrany na dysk nastepnie uzywasz np clonyXXL i skanujesz ten naped wirtualny z podmatowanym obrazem - po skanowaniu wyswietli ci jakie jest zabezpieczenie na plycie :) potem odpalsz alkohol 120% i wybierasz zeby nagrac plytke i w zaznaczasz w nim (wybierasz to zabezpieczenie) ktore pokazal ci clonyXXL i nagrywasz :) jasne czy nie :> |
Cytat:
|
Piratom nie pomagamy podobno ;)
|
mbra-z tego co wiem to wolno mi mieć kopię bezpieczeństwa z oryginała-oczywiście posiadam go,nie uważam się więc za pirata,nie zajmuje się rozprowadzaniem gier ani ich kopiowaniem.mam taką potrzebę aby 1/dosłownie jedną/grę skopiować a nie wiedziałem jak to zrobić.czy to grzech?Ponadto wg mnie kwestia piractwa to pojęcie szerokie-bo wiem,że niektóre osoby zajmują się ściąganiem filmów,gier z internetu i potem je koipiują.a ściąganie filmów z internetu to nie jest piractwo?
Ale nie ma co rozwijać tego tematu,był już wiele razy klepany. Pozdrawiam wszystkich |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |