![]() |
zatrzymuje sie kursor!!!
:czytaj: po uruchomieniu Nero 6.3.1.25, przeniesieniu pilików do nagrania i kliknieci polecenia nagrywania kursor myszy zmienia sie na "przenieś" (cztery strzałki po kątem 90 stopni) oraz gdy nero uruchomione jest w mnieszym oknie i przeciagam w inne miejsce. nagrywarka LiteOn Ltr-52327S. problem wystepuje z ina myszka i wczesniejszymi wersjami Nero
|
to nic mi nie pomozecie :(
|
O ile mnie pamiec nie zawodzi to wina jest w sterach do grafy, zainstaluj inna wersje.
|
zainstalowane mam najnowsze sterowniki ze strony producenta nvidii, moja karta g. to fx5200 i to nic nie pomaga :(
|
To zmieniles te stery czy nie? Ja tez to mialem na najnowszych, juz nie pamietam numeru. Zreszta uzyj wyszukiwarki na forum bo bylo o tym, pare osob w tym ja mialo te objawy i zmiana sterow do grafy pomogla.
|
czy na nowych czy na starych sterach jest to samo, bios do nagrywarki tez mam nowy. winde przeinstalowywalem i tez nic. nie mam pojecia gdzie i w czym moze byc przyczyna :klnie:
|
to znaczy nikt nie wie co to moze byc??????????????????????????????????
|
co z tym kursorem panowie i panie?? pomożecie?? p......y :)
|
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...ht=kursor+nero
Tu byl podobny topic, u mnie i u Dim Sima przyczyna byla w nowych sterach do grafy. Skoro u ciebie nie zdalo egazminu to nie wiem co jest. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:38. |