![]() |
zabezpiecznie w NFS Underground 2
slyszalem ze ponoc NFSU2 ma byc zabezpieczone star force'm 3.3...to jest to samo co FADE?? bo skoro tak to mozna sie spodziewac ze nie da sie w zaden sposob skopiowac plytki i mozna juz w tym momencie pozegnac sie z mysla zagraniaw ta gierke... z tego co wiem FADE jest zabezpieczniem wymyslonym goscia z Codemasters, wiec czy mimo to beda nim zabezpieczane tez gierki innych producentow??
|
Star force nie jest taki star:). Wiele gier go uzywało i każdą scrackować się dało;)
|
Starforce to nie to samo co Fade...
o Fade poczytać możesz tutaj...: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=Fade |
z tego co pamietam to fade nie zostalo jeszcze zlamane :) a starforce juz dawno rozgryziono :P nie do konca tak jak bysmy chcieli ale lepsze to niz nic ;)
|
Więsz nie ma rzeczy nie do złamania, to tylko kwestia czasu. Ja na złamanego starforce'a też nie narzekam np w Kill.Switch-fakt faktem do przekopiowania ponad 200 MB ale chodzi bez płyty i w ogóle działa.Fada-colin 3,4 też były nie do przegrania, ludzie przegrywali i grali, tu będzie tak samo.***** zapewne pojawi się pod koniec miesiąca, może trochę później;)
|
jakie by niebylo, alco v1.9.2.1705 daje sobie z nim rade ... TU
|
ja tam gram w nfsug2 i jest za******** polecam wszystkim a moja gra jest zabiezpieczona safedisk2.9
|
Gra jest oczywiście możliwa do posłodzenia gdyż po necie i osiedlach krążą już back-upy :P
|
to jest nie prawda chodzi bez proglemów naprawde spox nawet da sie przegrać tu kolega obok dobrze mówi
|
Need for speed 2 jest naprawde spox grafika palce lizać ma pod podwoziem odbijające sie światło neon misie polegają na tym że jedziesz do wyznaczonego punktu "dowolnego na mapie" i wciszkasz ENTER i robisz misje może być na mapie zannaczone salony w których możesz wszystko robić nowe tuningować auto it.p czeba tam znajdywać też salony do tunigowania ,które nie są zaznaczone na mapce mówie wam naprawde spox .
|
cześc wam jak znacie fajna stronke z fajnymi programami to prosze wyślijcie mi adres tej strony na poczte: matpal5@o2.pl
|
jeśli nie znacie tej stronki to polecam : http://www.nforce.nl/
|
A więcej postów pod sobą nie szło napisać?? :> :bicz:
|
Ten Mati rzeczywiście przegiął. I troche nie na temat :/
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:38. |