Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak oszukac kompa.... ??? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-oszukac-kompa-42493/)

bubson 09.11.2004 21:45

Jak oszukac kompa.... ???

Czy jest mozliwosc aby oszukac jakos tak Windowsa XP aby po wybraniu wlasciwosci systemu pokazywalo mi wieksza ilosc pamieci Ram niz jest w rzeczywistosci?? Jest 512 a chce by pokazywalo 1024 (1GB). Da sie takie cos zrobic?? Jakis programik moze do tego??? Prosze o jakies sugestie.

Bubson :fala:

Smartek 09.11.2004 21:47

Cytat:

Napisany przez bubson
Czy jest mozliwosc aby oszukac jakos tak Windowsa XP aby po wybraniu wlasciwosci systemu pokazywalo mi wieksza ilosc pamieci Ram niz jest w rzeczywistosci?? Jest 512 a chce by pokazywalo 1024 (1GB). Da sie takie cos zrobic?? Jakis programik moze do tego??? Prosze o jakies sugestie.

Bubson :fala:

chcesz oszukiwac kolegow - przyznaj sie :P
pozdro ;)

bubson 09.11.2004 22:00

Cytat:

Napisany przez Smartek
chcesz oszukiwac kolegow - przyznaj sie :P
pozdro ;)

nie oszukuje kolegow - przyznaje sie bez bicia. Po prostu potrzebne mi takie cos jest, prosze o sugestie jakies 8 )

woitas 09.11.2004 22:09

pewnie chce zwin±ć z jakiego¶ kompa i potrzebuje to, żeby się nie zorientowali...
swoj± drog±, mnie też by się przydało...

CIAPEK 09.11.2004 22:19

Cytat:

Napisany przez woitas
pewnie chce zwin±ć z jakiego¶ kompa i potrzebuje to, żeby się nie zorientowali...
swoj± drog±, mnie też by się przydało...

hi hi ||
zapewne :)

Remix 09.11.2004 22:27

Witam!

Ja piernicze ludzie to maja pomysly... zamiast czytac ksiazki to zajmuja sie glupotami.

Maciej 09.11.2004 22:42

Cytat:

Napisany przez bubson
nie oszukuje kolegow - przyznaje sie bez bicia. Po prostu potrzebne mi takie cos jest, prosze o sugestie jakies 8 )

jak nie kolegów to kogo? .
chyba sam z siebie nie będziesz robić durnia :>

-Sid-The-Rat=> 09.11.2004 23:01

z pracy ram chce wyniesc.. ot cala historia - bo jesli nie kolegow to szefa - chyba ze dostal od zony kase na RAM, ktora przepil i teraz trzeba to maskowac :)

najlepsza sugestia - wloz 512mb ramu - nikt sie nie kapnie

smolik 09.11.2004 23:05

Cytat:

Napisany przez Maciej
jak nie kolegów to kogo? .
chyba sam z siebie nie będziesz robić durnia :>

Albo chce komu¶ sprzedać :)

bubson 10.11.2004 02:50

No tak - zapytac sie o cos na forum to zaraz zaczna uczciwego czlowieka posadzac o kradzieze i machlojki!!! Chyba nie o to chodzi na forum.....

@ Sid-The-Rat: twoje wytlumaczenie sprawy jest troszke chore i nie na miejscu. Wynosic ram z WLASNEJ firmy??? Nie wiem skad ci taki pomysl do glowy wpadl.....??? Po drugie - nie pijam i nie mam zony wiec.......

@ Maciej: durnia z nikogo nie chce zrobic, tym bardziej z samego siebie. Potrzebna mi jest taka informacja i tyle.

@ Remix: ksiazki czytam - poza tym mam czas tez na "pomysly"

Aby uciac niepotrzebne komentarze i wasze wymyslanie kolejnych powodow mojego pytania:
wiedza ta potrzebna mi jest bo po prostu jestem ciekawy - zastanawialem sie ostatnio nad ta kwestia i tyle. I piszac ten watek chcialem zapytac sie kolegow forumowiczow bo moze maja wiecej doswiadczenia i wiedzy.
Koniec kropka.

AleX69 10.11.2004 03:03

Cytat:

Napisany przez -Sid-The-Rat=>
z pracy ram chce wyniesc.. ot cala historia - bo jesli nie kolegow to szefa - chyba ze dostal od zony kase na RAM, ktora przepil i teraz trzeba to maskowac :)

najlepsza sugestia - wloz 512mb ramu - nikt sie nie kapnie

:D

Cytat:

Napisany przez bubson
No tak - zapytac sie o cos na forum to zaraz zaczna uczciwego czlowieka posadzac o kradzieze i machlojki!!! Chyba nie o to chodzi na forum.....

@ Sid-The-Rat: twoje wytlumaczenie sprawy jest troszke chore i nie na miejscu. Wynosic ram z WLASNEJ firmy??? Nie wiem skad ci taki pomysl do glowy wpadl.....??? Po drugie - nie pijam i nie mam zony wiec.......

@ Maciej: durnia z nikogo nie chce zrobic, tym bardziej z samego siebie. Potrzebna mi jest taka informacja i tyle.

@ Remix: ksiazki czytam - poza tym mam czas tez na "pomysly"

Aby uciac niepotrzebne komentarze i wasze wymyslanie kolejnych powodow mojego pytania:
wiedza ta potrzebna mi jest bo po prostu jestem ciekawy - zastanawialem sie ostatnio nad ta kwestia i tyle. I piszac ten watek chcialem zapytac sie kolegow forumowiczow bo moze maja wiecej doswiadczenia i wiedzy.
Koniec kropka.

to zacznij czytac, bedziesz mial mniej czasu na glupie pomysly i dowiesz sie ... ze to niewykonalne ... :D

bubson 10.11.2004 03:09

Cytat:

Napisany przez AleX69
:D

to zacznij czytac, bedziesz mial mniej czasu na glupie pomysly i dowiesz sie ... ze to niewykonalne ... :D

no i wlasnie - o taka odpowiedz mi chodzilo!! KONKRET i tyle - nie da sie zrobic i juz!!! Nie bede juz sobie glowy zaprzatal ta kwestia.

dzieki Alex69 :piwo: (bezalkoholowe oczywiscie) :peace:

luminat 10.11.2004 10:00

Jak nie wykonalne? Ty chyba nie widziale¶ jakie rzeczy mozna robić w windowsie!!! Nawet za pomoc± narzędzi wbudowanych tylko trzeba wiedzieć gdzie to jest... Bez problemu mozna zmienic aby np. zamiast amd wyswietlalo intel itd i itp. Chcesz wiecej informacji? Poszukaj, masz czas na takie glupie pomysly... Pozdro

BD 10.11.2004 10:00

Cytat:

Napisany przez Remix
zamiast czytac ksiazki to zajmuja sie glupotami.

otoz to :D

A co do pytania to raczej nie ma takiej mozliwosci.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03.