![]() |
Jak oszukac kompa.... ???
Czy jest mozliwosc aby oszukac jakos tak Windowsa XP aby po wybraniu wlasciwosci systemu pokazywalo mi wieksza ilosc pamieci Ram niz jest w rzeczywistosci?? Jest 512 a chce by pokazywalo 1024 (1GB). Da sie takie cos zrobic?? Jakis programik moze do tego??? Prosze o jakies sugestie.
Bubson :fala: |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
nie oszukuje kolegow - przyznaje sie bez bicia. Po prostu potrzebne mi takie cos jest, prosze o sugestie jakies 8 ) |
pewnie chce zwin±ć z jakiego¶ kompa i potrzebuje to, żeby się nie zorientowali...
swoj± drog±, mnie też by się przydało... |
Cytat:
zapewne :) |
Witam!
Ja piernicze ludzie to maja pomysly... zamiast czytac ksiazki to zajmuja sie glupotami. |
Cytat:
chyba sam z siebie nie będziesz robić durnia :> |
z pracy ram chce wyniesc.. ot cala historia - bo jesli nie kolegow to szefa - chyba ze dostal od zony kase na RAM, ktora przepil i teraz trzeba to maskowac :)
najlepsza sugestia - wloz 512mb ramu - nikt sie nie kapnie |
Cytat:
|
No tak - zapytac sie o cos na forum to zaraz zaczna uczciwego czlowieka posadzac o kradzieze i machlojki!!! Chyba nie o to chodzi na forum.....
@ Sid-The-Rat: twoje wytlumaczenie sprawy jest troszke chore i nie na miejscu. Wynosic ram z WLASNEJ firmy??? Nie wiem skad ci taki pomysl do glowy wpadl.....??? Po drugie - nie pijam i nie mam zony wiec....... @ Maciej: durnia z nikogo nie chce zrobic, tym bardziej z samego siebie. Potrzebna mi jest taka informacja i tyle. @ Remix: ksiazki czytam - poza tym mam czas tez na "pomysly" Aby uciac niepotrzebne komentarze i wasze wymyslanie kolejnych powodow mojego pytania: wiedza ta potrzebna mi jest bo po prostu jestem ciekawy - zastanawialem sie ostatnio nad ta kwestia i tyle. I piszac ten watek chcialem zapytac sie kolegow forumowiczow bo moze maja wiecej doswiadczenia i wiedzy. Koniec kropka. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
dzieki Alex69 :piwo: (bezalkoholowe oczywiscie) :peace: |
Jak nie wykonalne? Ty chyba nie widziale¶ jakie rzeczy mozna robić w windowsie!!! Nawet za pomoc± narzędzi wbudowanych tylko trzeba wiedzieć gdzie to jest... Bez problemu mozna zmienic aby np. zamiast amd wyswietlalo intel itd i itp. Chcesz wiecej informacji? Poszukaj, masz czas na takie glupie pomysly... Pozdro
|
Cytat:
A co do pytania to raczej nie ma takiej mozliwosci. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:03. |