![]() |
Test płyty DVD
Mam pytanko?
Jak sprawdzić jakość płyty DVD po nagraniu w nagrywarce Pioneer DVR-108. W NERO jest takie narzędzie - Test jakości dysku - ale z tego co widzę chyba tej nagrywarki nie obsługuje. Jest coś innego do sprawdzenia płyty DVD po nagraniu? Pozdrawiam forumowiczów i czekam na odpowiedź |
a masz najnowy CD/DVD speed ???
jak nie to zssij z tego sajta www.cdspeed2000.com i wgraj do katalogu tools w nero i powinno dzialac :D |
Dziekuję za szybką odpowiedź
|
Niestety ściągnąłem ten nowy CD-DVD Speed, ale Test jakości dysku po nagraniu w
nagrywarce Pioneer DVR-108 dalej nie działa, przycisk [początek] jest nadal nie aktywny. Nie wiem czy ten program w ogóle nie obsługuje Pioneerów? Może jest inny program tego typu? Może ktoś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź. |
moze kolejna wersja bedzie miala miala obsluge pionka-108 ;)
a w ramach rozrywki mozesz skoczyc do jakiegos swojego kolesia i sprawdzic na litku w kprobe ;) P.S. ale wszyscy uparcie daza do testownia plytek i zaskakiwania innych swoimi zaj******** wynikami || |
Dzięki
Właśnie już tak zrobiłem znajomy przetestował moją płytkę na kprobe. P.S. Nie chciałem się nikomu nikomu chwalić moimi zaj******** wynikami , chciałem po prostu sprawdzić jak wyjdzie test płyty z tej nagrywarki, gdyż to moja pierwsza nagrywarka DVD, a znajomy często sprawdzał płyty ale z LiteOna |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |