![]() |
Problem Z NagrywarkĄ Dvd Samsung Ts-h542a... Pomocy !!!
Witam, mam z nia problem - po nagraniu plyty dvd-r w byle jakim programie (nagrywa bezproblemowo) lecz potem nigdzie jej nie odczytuje !!!!! co to może być??? POMOCY :smutny:
|
a plytek to nowy kolega uzywa jakichs firmowych czy noname ???
i z jaka predkoscia je nagrywa, mozna sprobowac wolniej ;) i powlaczac DMA w urzadzeniach jak tego jeszcze kolega nie zrobil |
czesc.... nagrywALEM COKOLWIEK NA PLYTKI "PROSTORE" Z PREDKOSCIA 2X...... NIE IWEM CO TO MOZE SIE DZIAC
|
to chyba niezbyt markowy nosnik :/
na ile byl certyfikowny ??? 4x, 2x ??? sprobuj na MARKOWYCH |
Mam podobny problem co Verton. Mam też 2 pytania:
1. Co to jest to dma i gdzie to się ustawia? 2. Czy prawdą jest, że nagrywarki często nie chcą współpracować z nośnikami innymi niż te najlepsze? Preglądając to forum nasuwa się taki własnie wniosek. |
Cytat:
Anbieter: Prostore Bezeichnung: DVD+R Aufdruck: Prostore Verpackung: Spindel 25 Stück EAN-Code: 8901124014497 UPC-Code: 0 Details: Hersteller-Code: MCC 0028 Hersteller: Mitsubishi Chemical Corporation Dye-Type: Unbekannt Version: Datenkapazität: 4.70 GB Videokapazität: 120 Minuten (Standard Play) |
Witam serdecznie mam rowniez problem z nagrywarka SAMSUNG TS-H542A. Probowalem z wieloma plytkami Platinum, MediaStore, Benq, TDK, problem polega na tym ze nagrywa 1/5 reszta plytek nie pozwala kozystac z danych na plycie. Wykozystuje nagrywarke tylko do kopii danych. Kiedy przegladam plytke widze wszystkie katalogi, ale nie moga skopiowac zadnego. Bez roznicy czy +R, czy -R. Wgralem nowy firmware 03. Bez zmian.
Pomocy |
MOja nagrywarka normalnie pali ??? i czyta wszystkie dane z DVD+R i -R nagrywałem prędkościa x8 i na płtkach firm: BENQ TDk i Zwykłych Hawk i nie miałem takich problemów ?? Za to miałem problem z otwarzaniem Filmów DVD w stacjonarnych otwrzaczach ale zwykłe dane jak,,MP 3 , GRY itd... Nie maiałem dotychczas problemów z odczytem :mruga:
Mam jedno Pytanie : Dlaczego nie idzie zapełnić całego dysku 4,7 GB ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:17. |