![]() |
LITE-ON 1633s czy ASUS 1604p?
poradzcie co kupić-LITE-on 1633s czy ASUS 1604p. Co sie dzi w środku jednego a co w środku lepszego . Oczywiście kupując to mysle o nagrywniu DVD. nie wiem - jedni mowią to drudzy mówią to - i co wybrać ? CENA JEST TAKA SAMA 32 złotych
|
Bosh...... Znowu....... OPCJA SZUKAJ :wow: nie gryzie
A ja nie mam zamiaru cię przekonywać co do jednego ani drugiego: -Sam mam Litka od 1,5 miesiąca a to mogłabybyć propaganda -Nie znam nikogo osobiście co ma ASUSA -AHA Litek SOHW-1633S=Sony DRU-710A=Memorex F16 (więcej grzechów nie pamiętam) Gdzie znalazłeś po 32 złote????? Ja wybuliłem 380 (wiem że dużo) za BOX |
Nie na razie po prostu go nie wgrywałem. Wszystkie płytki (poza jedną, którą już gdzieś na forum pokazywalem) paliły się nieźle na BSOC (no i poza pewnym blupopem [w ramachtestu :) ], który o dziwo z bitsettingiem DVD-ROM odpala na 4 nowych odtwarzaczach stacjonarnychi działa bez zacięć, strajkuje tylko na starym PHILLIPSIE, który ma czasem problemy z tłoczonymi więc test nie jest Miarodajny) Wykresik z kprobe dam Jutro bo zapomniałem przytargać na dyskietce z domu. (jestem w pracy) ale po pif w dwóch miejscach w okolicach 45 to się tego nie spodziewałem
gdzie zniknął post slawekj ????? |
[Gdzie znalazłeś po 32 złote????? Ja wybuliłem 380 (wiem że dużo) za BOX[/QUOTE]
pomyłka :)) nie po 32 a po 320 :)) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:05. |