![]() |
Jaka nagrywarke DVD kupic?
Chcialbym zakupic nagrywarke DVD. Czy moglibyscie doradzic jakas dobra? Na co zwracac uwage? Czy nagrywarki DVD koiuja zabezpieczenia plyt CD? Co wiedziec powinienem przed kupnem?
|
Cytat:
a jak być jeszcze coś nie wiedział to szukaj tu http://forum.cdrinfo.pl/search.php |
Haha :/
Jak takis madry to daj linka do konkretnego tematu. Jakbys nie zauwazyl to znalazlem wlasciwy dzial. |
Cytat:
to juz cos a teraz znajdz sobie w tymze dziale tematy o podobnych tytulach do Twojego, jest tego duzo mam dzisiaj dobry humor i napisze Ci tak: nie kupuj samsunga, btc, aopen, sony przemysl lg kup liteona, neca, plextora, pioneera |
Cytat:
dobre i to :sciana: na przyszlosc prosimy poczytac i odrzucic kilka tendencyjnych czatowych UWAG, pozostale wnosza cos konkretnego ;) P.S. kazdy lubi to co ma :> |
Cytat:
"jaki bios do liteona" |
Eee tam
kupi NECA: "Czemu tak długo przegrywa płyty?" kupi LITKA/Sony/Memorexa/TEACA*: "Nienagrywa Esperanza-R (lub inna tania płytka)/JAKI BIOS NAJLEPSZY/NIE NAGRYWA/ŹLE NAGRYWA/WOLNO NAGRYWA*" *niepotrzebne skreślić Kupi LG - "Jak w LITKU + nie mogę wrócić do poprzedniego biosu..... POMOCY!!!!" KUPI PIONIERA "jescze nie wiem ale na pewno coś się znajdzie i na pioneera ^_^ " eee.... PLEXTORA nie kupi chyba (no chyba, że jego ojcem jest sułtan BRUNEI) :) BTC, SAMSUNG etc...... - "NIE NAGRYYWA POMOOOOOCYYYYY!!!!" A tak poważnie: Jeśli nic ci się nie chce robić przy nagrywarce (bez zmiany biosu, bez grzebania w windzie - czyste PLUG & PLAY) - PIONEER, PLEXTOR Czasem uaktualnić bios ale dalej bez stresu - NEC Zabawa z biosem, podkręcanie do wyższego modelu, grzebanie w Windowsach, szlifowanie każdego miejsca po przecinku w testach :) - LITEON, LG Na inne szkoda czasu |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |