![]() |
Porysowana płyta
Witam
wiem ze temat był poruszany,ale nie znalazłem odpoweidzi na nurtujące mnie pytanie.Mam na dvd supr koncert,niestyty dzieci nieco zniszczyły moja płyte,tak że podczas odtwarzania kilkakrotnie zatrzymuje się. Zgałem ją na dysk za pomocą DVD Decryptera,ale po jej nagraniu odtwarzacz nie wystartował.Czy jest jakaś szansa na uratowanie płyty ? :wow: |
Cytat:
zgraj dvd na hdd Nero (jeżeli zrobi obraz to będzie ok) opcja "zapisz sesje" |
niestety Nero nie daje rady zrobic obrazu.
Dane odzyskalem za pomoca Bad copy,ale jak z tego zrobic DVD nie wiem |
sprobuj clone CD 5.x
lub clone dvd2 oba powinny (czytaj moga, ale nie musza) dac rade sobie z ta plytka |
Witam ponownie
Cloedvd dał radę mojej płytce , wielkie dzięki za pomoc. Mam jeszcze jedna prosbe-otóz obraz płyty ma ok 5 GB,( mimo ze zaznaczona była kompresja} jak to nagrac ? |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Że jest to płyta tłoczona - bo o tym nie napisałeś Jeżeli daje się zgrać - to już 85% sukcesu :D W CloneDVD2 jest możliwość dokonania transkodowania tego materiału tak Ażeby zmieścił się na płytę nagrywalną DVD Trzeba tylko przypilnować, żeby opcja ta była zaznaczona Jeżeli zaznaczysz tę opcję - CloneDVD zrobi wszystko za ciebie Nawet na końcu nagra :taktak: Należy tylko użyć dobrego nośnika np. Verbatim, Dysan Tak musi być |
Płyta jest oryginalna, a co do płyt mam Platinum
próbuje od nowa |
Udało sie wszystkim dziekuję za pomoc
|
Cytat:
:mruga: Ale dzieci i tak mają bana na tydzień ^_^ |
Cytat:
I to w jakim stylu ! :piwo: :sluze: NIE MIESZAĆ ! |
potwierdzam
|
Cytat:
OK! Witaj w klubie ! :piwo: |