![]() |
Cytat:
Sygate Personal Firewall |
Teraz mam już to połączenie zablokowane. Dzięki za pomoc. :piwo:
|
Zły wniosek. Jeżeli dopuściłeś i nic się nie stało to wniosek -> masz załatany system:) A to, że się łączą z twoim portem, nie przejmuj się lecą po całych klasach adresów i czasami trafia się niezałatany system. To, że akurat z tobą łączą się częściej to może znaczyć, że akurat w twojej klasie adresów jest więcej niezałatanych windowsów:P
|
Cytat:
Chyba niedługo czeka mnie formacik. :klnie: |
Cytat:
|
Cytat:
Przeskanowałem dodatkowo skanerami on-line:Mks_vir, Symanteca oraz Pandy i nic nie wykryły. :nie: |
Cytat:
|
Cytat:
Zainstalowałem firewalla od 0 na razie jest spokój. Zobaczymy jak długo. |
Cytat:
|
Cytat:
Sytuacja powtarza się co jakis czas z tym że zmienia się adres i numer portu. Dodam że adresy z których przychodzi te połączenia pochodzą od mojego dostawcy internetu. |
Yh, też tak miałem... ale już nie pamiętam jak to zrobiłem, zaznacz że ustawe regułe i dopuść.... i puźniej w kerio że ma dopuszaćczać in-out itp. dla tej app :)
|
Kerio Personal Firewall
Ilość załączników: 2
Witam.
Od kilku dni pojawia mi się w Kerio komunikaty w kolejności jak na screenach. Czy ktoś moze wie o co chodzi? Po wciśnięciu blokuj wyskakuje jeszcze drugi screen. Testowałem komputer antyvirem, Adawarem, oraz Spybotem i nic nie znalazł. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |