![]() |
Wszystko pięknie śmiga, dzięki raz jeszcze mbar!
Tomek. |
Dzięki, poszukam sobie tego później, bo teraz wychodzę :piwo:
System Windows 2000. :papa: |
Musisz zainstalować sterownik UDF, na przykład w postaci InCD z pakietu Nero. Jakie masz Windows?
|
Odczyt płyty DVD-RAM nagranej stacjonarną nagrywarką pod nagrywarką komputerową.
Witam!
W komputerze mam nagrywarkę LG GSA-4040B i za jej pomocą pod Nero wyczyściłem (Quick-erase) płytkę DVD-RAM. Wkładam tą płytkę do, zakupionej wczoraj, nagrywarki stacjonarnej firmy Panasonic - efekt: komunikat "Płyta nie jest sformatowana". Formatuję więc tą płytkę w nagrywarce stacjonarnej - płyta gotowa do nagrywania. Nagrywam stacjonarną filmik (żródło: tuner cyfrowy), nagrało się ładnie. Następnie lecę (naiwny ***** :) ) z tą płytką do kompa licząc, że odczytam nagrany wcześniej filmik. Niestety nie mogę przejrzeć zawartości płyty. Nero pokazuje mi jedynie, że jest nagrana jedna sesja a na płycie miejsca już brak (nagrałem minutkę filmiku). Płytka nagrana w formacie UDF. Moje pytanie: Czy jest możliwość żebym mógł odczytać tak nagraną płytkę w komputerze? Dziękuję z góry za wprowadzenie mnie w ten temat :) Tomek. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |