![]() |
ja wypalam dane w Nero i nie nażekam wszystko ładnie się nagrywa oraz nie ma problemu z odczytem tak wypalonej płytki (oczywiście w nero od wersji 6.3.x.x ponieważ przy wcześniejszych wersjach były kłopoty z zapisem a następnie odczytem dvd)
oczywiście wszystko zależy też od nagrywarki - początkowo mialem Nec'a 1300, który miał kłopoty z zapisem danych (wsumei zapisywał ale potem nie szło ich odczytać),natomiast teraz mam NEc'a 3500AG i wszystko śmiga że aż miło pozdro |
image danych w nero ... wypalam w alco (szybciej sa odczytywane)
sposob dlugi i mozolny ale oplacalny - szybszy odzczyt z backup'owanych danych (wypalanie danych w nero odradzam - powoly odczyt) za "segregator" robi mi WhereIsIt ... |
Archiwacja Danych na DVD-+R, Czym To Zrobic ???
witam,
chodzi mi oczywiscie o program, Nero cos mi nie specjalnie chce chodzic gdy przychodzi do nagrywania DVD. potrzeboje zrzucic na DVD okolo 40gb, i tak szukam czegos co to zrobi w jak najprostszy sposob. uzylem raz Roxio Easy DVD Creator, bierze wszystkie pliki i sam dzieli ja na wiele plyt DVD, ale plyty te mozna odczytac puzniej tylko dzieki Roxio. czym Wy nagrywacie dane na DVD ?? dzieki. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |