![]() |
Cytat:
|
Zdeycdowanie Manta - czyta wszystko co nie ucieka na drzewo, ostatnio pojawil sie nawet model z divx/xvid + txt tmp/mdvd za lekko ponad 300 zl. BAJKA! O laser nei masz co sie martwic, bo jest mocny, a skoro nagrywasz na verbatimach to szybko go nie zajedziesz ;-D
|
Cytat:
jak nie ma dekoderow w dvd to musza byc gdzie indziej np. w amplitunerze. inaczej to szumu posluchasz - no chyba, ze sciezka tez bedzie w normalnym stereo. podsumowujac, lepiej miec niz nie miec a lasery i tak produkuja 3 firmy dla calego swiata :) |
Cytat:
A o co ci chodzi ze dekodery sa przydatne mimo wszystko? |
im bardziej firmowy player tym wieksze ma trudnosci z czytaniem roznych plytek, ja bym wybral mante - na 2 lata , potem wymiana znowu. dekodery sa przydatne mimo wszystko
|
Odtwarzacz Grundig czy Manta? HELP
Mam dylemat. Nie wiem co wybrac? Czy mam wybrac odtwarzacz dvd (kino domowe) firmy Grundig czy Manta?
Grundig nie ma dekodera 5.1 czyli nie moge podlaczyc zestawu glosnikow 5.1. Z kolei Manta ma za to dekoder 5.1 i moge podlaczyc zestaw glosnikow. Ale ciekawi mnie laser zawarty w tych odtwarzaczach. Ktory laser jest lepszy? Grundiga czy Manty? W sumie bardziej mi zalezy na jakosci lasera niz na zestawie glosnikow, bo nie mam takiego zestawu glosnikow. HELP ME! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |