![]() |
LiteOn 1613S > 1653S :D
Wlaśnie jestem po udanej operacji upgrade`u wersji 1613S (czyli bez obsługi DL i DVD-R x8) na model 1653S (obsługa DL x4 i DVD-R x12). Operacja przebiegła całkowicie bezboleśnie. Firmware do przeprowadzenia tej operacji do ściągnięcia tutaj > http://codeguys.rpc1.org/firmwares.html
http://kropa.neostrada.pl/dl.png |
Jakbyśmy o tym nie wiedzieli o_O
|
No nie wiem czy ten biosik jest taki super, mialem go ale porocilem do starego bo po paru dniach nie chcial juz DVDkow nagrywac wogole. Poczekam jak wyjdzie cos lepszego
|
Cytat:
Jak żeś ty to zrobił?!? Możesz podać dokładny opis? :czytaj: Ja może też sobie przerobię Tylko nie wiem jak się do tego zabrać :nieee: Ale jak robi się to bezboleśnie - to ja też chcę :ja_chce: Zawsze bałem się bólu ... :> |
Nie pisz ViZZARD takich głupot(żatrów). Bo jakbym był na tym forum pierwszy raz to bym uwierzył.
|
Cytat:
Przepisów na wypieki ciasta? :idea: Sposobów na dmuchanie balonów? :idea: Metod wyrobu kaszanki? :idea: Wejdź na forum divx.pl i walnij taki tekst: "Słuchajta! Zrobiłem se film DVD na jedną płytę CD. Ale extra! Chcecie wiedzieć jak to się robi?" :czytaj: Uważam, że temat jest: Rozwojowy Innowcyjny Prekursorski Ciekawy Inteligentny Na poziomie Naszpikowany informacjami Z niespotykanymi problemami Wprost nahalnie zachęcający do dyskusji Więc dlaczego uważasz, że to co napisałem, to żart? :idea: :sciana: |
:D vizzard jak zawsze pelen profesionalizm :spoko:
|
Cytat:
Czateriada na najwyższym poziomie! :fala: |
a jak nawet z moralem :D
|
dziekujemy za informacje o przerobce :D
napewno bedziemy probowac :> |
Hej Panowie... dajcie chlopakowi spokoj. Pierwszy jego post a Wy tak go z gory traktujecie... troche milosierdzia ;) Wydaje mi sie ze lepiej byloby mu powiedziec ze obszerny topic o zmianach firmware toczy sie w dziale o DVD. Moze tam sam doczytalby ze przejscie na 1653 to jeszcze nie taka rewelacja ;) Choc przyznam ze mnie to zacheca przejscie z Z-CLV na CLV... gdzies czuje sentyment tylko do tych dwoch trybow - CLV i CAV cala reszta mi nie lezy (nie potrafie powiedziec czemu ;) )
Pozdrowisko! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:03. |