![]() |
PIsałem że gallus już pomógł. Dziękuje wszystkim! Może następnym razem się przydadzą.... :) Foldek jest pisty i wogołe glupie komunikaty przy róxnych operacjach wyskakiwały, ja ide spatkq bo jutro na 8 do sql :(
|
Cytat:
|
A jeżeli jest NTFS??? chkdsk i polecenia z dos'u staja sie niemożliwe
|
Cytat:
|
bakupl
Folder który chcesz usunąć musi być pusty ,- jeśli są w nim jakieś pliki to i np ukryte trzeba zdjąć im parametry usunąć pol. :del nazwa pliku , a dopiero później możesz usunąć folder. Jesli jednak w trakcie jaichś działań doszło do uszkodzenia tabeli FAT na dysku/partycji/ to musisz najpierw naprawić ten błąd poleceniem: chkdsk /f litera dysku Wszystko to w DOSie lub lini poleceń. Dopiero po naprawie możesz usunąć folder/ pliki/ poleceniem : rd /q /s <nazwa_folderu> kasujesz w ten sposób całe drzewo , jesli takowe jest . Powodzenia |
Proponuje, wersje Linuxa boot'owalną z płyty CD - "Knoppix". Tam kasujesz co chcesz. Trzeba tylko poustawiac dostepy do dyskow!!!
|
nortona widzialem ostatnio na superstronce :)
|
Pod DOSa mam VC. Nortona CMD gdzies zapodzialem.
EDIT: Ile odpowiedzi juz sie pojawilo :zawstydz: |
Jaki windows?
Nie ma w tym katalogu czegoś, co może używać jakiś program? W trybie awaryjnym też nie da się ugryźć? |
Cytat:
EDIT!! DZIĘKI GALLUS! MASZ U MNIE REPUTE JAK BĘDE MÓGŁ CI DAĆ! POMOGŁO! |
yyy format c:?? :>
|
|
Bez problemu można zdobyć na P2P.
|
Cytat:
|
hmm, z tym radziłem sobie total commanderem, ale jeżelinie on to może spróbuj norton cmd :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |