![]() |
Ten program co podałeś nie służy do usunięcia simlocka, ale do tymczasowego pominięcia. A ja mówię o całkowitym usunięciu simlocka. Szczerze wątpie aby komukolwiek udało się to osiągnąć jakimś freewareowym programikiem w domowym zaciszu. Do tego jest potrzebny kabel, program oraz fizyczna ingerencja w telefon (wymaga modyfikacji na płycie głównej telefonu). Koło mnie w serwisie liczą sobie za taką usługę 150 zł, a i tak trzeba czekać, bo oni te telefony wysyłają gdzieś do Litwy. Podobno wszyscy korzystają właśnie z tego jednego źródła...
|
To moze poszukaj nowszej wersji.
|
ale on podobno nie dziala. tzn kolega ma neca i mial ten program i nie policzyl dobrze.
|
@Stef - wyzej dalem program (ten Crux)
@gallus - mozna bylo sie tego spodziewac. Kup sobie na allegro kabelek serwisowy za 10zl. Zrobisz nim duzo wiecej niz tylko sim-locka. |
Cytat:
|
dolaczam sie do prosby o sima do neca. chcialbym sobie z anglii przywiezc neca jakiegos za 45 funtow,ale tzreba simlocka sciagnac. narazie chca za to ok 120 zł,ale zadko gdzie taka usluge wykonuja....
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Oto jakis niby kalkulator do serii x35, ale nigdy go nie sprawdzalem!! Nawet nie wiem czy dziala. |
A moze ma ktoś generator kodów do Siemensa M35i ?? :D
|
Ilość załączników: 1
Gdzie to nie wiem, ale sprobuj tym programem :D
Z tego co sie orientuje to po zdjeciu sim-locka w Necu moga wystepowac problemy. |
Gdzie tanio ściągnąć simlocka z telefonu Nec?
Pytanie jak w temacie. Model e616v.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |