![]() |
Gothic 2 Noc Kruka
Witam
Mam problem nie moge przegrac Nocy Kruka po uzyciu twin peka nie wiem który obraz nagrac alkoholem sa tam trzy pliki próbowałem kazdy z osobna ale nic nie wychodzi |
Masz gothic noc kruka po polsku czy niemiecku. bo polska premiera jest bedzie dopiero w kwietniu 2005 !!!
|
Mam niemiecka
|
Sporóbuj wykryć zabezpieczenie np. a-ray i do wyboru masz:
-GAmeJAck4 -Clone cd -Alcohol Jeśli nie skopiujesz, to znaczy, że jeszcze nie wiesz wielu rzeczy :D |
No ja mam już po polsku kupiłem sobie orginał i jak każdej gry chcem zrobić jej kopie bezpieczeństwa A-Ray Scanner wykrył że to SafeDisc 4.00 próbowałem alcoholem w wersji 1.9.2 na profilu safedisc2/3 z prędkością 4x (odczyt) i nie działa jak co to mam LITE-ON CD-RW SOHR-5238S jakieś pomysły próbowałem tak że innych sposobów ale zawiodły :blee:
|
mialem od kumpla piracką kopie i nie dalo sie cos przegrac alcoholem, to pomysłałem zeby zgrać wszystkie pliki z płyty na dysk, no i wypaliłem przez Nero i działa:D:D
|
Cytat:
Ale za to CloneCD 5.2 ładnie śmiga ;) kwestia jeszcze dobrania opcji w Clone (na dobieraniu opcji poleciało kilka płyt :) ) |
Cytat:
|
Cytat:
dlaczego płyta którą ostatnio dostałem SD 3.2 za pomocą alcohola kopiuje sie na tym samym profilu u 2 z 10 osób tylko ? Oczywiście wszystkie nagrywarki LiteOn radzące sobie z SD, i nawet na tych samych modelach innym działa lub nie... A na CloneCD śmiga aż miło ;) |
Nie chce gdybać bo nie wiem kto kopiował i jak kompetentny był ale ja sprawdziłem na LiteON LTR-40125S- nagrałem i CloneCD i A 120% zarówno z odpowiednio AWS i bypass EFM i wszystkie kombinacje zadziałały zarówno dla SD 3.2 jak i SD 4. W przypadku SD 4 musiałem co prawda odinstalować A 120% (nie było wtedy Antiblaxxa), żeby to sprawdzić ale działało.
Jednak były sytuacje kiedy moja nagrywarka robiła kopie bez EFM i ta kopia działała na jednej płycie a na drugiej działała dopiero po włączeniu EFM. Wynikało to z jakości nośnika. Podobnie działo sie z CloneCD na słabszych płytach. Najważniejsze, żeby działało :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:14. |