![]() |
zhakowane gadu... :(
wlasnie zobaczylem... na swoje gadu z innego numeru...
ktos mi sie wlamal... bo nie sadze zeby moj brat zrobil mi taki kawal... pozmieniali moje dane w katalogu publicznym nie wiem jak z kontaktami mam jak cos kopie na dysku... ale najgorsze to ze nie wiem czy ktos czego nie napisal do kogos ze znajomych... :( da sie temu jakos zaradzic czy cos ?? mieliscie moze juz taki bonus ?? jak ktos pisal mi kiedys ze ktos mu sie wlamal na gadu to tak jakos sie tym nie przejmowalem... natomiast teraz jak zobaczylem... ze mam opis... co mnie zaciekawilo... a jak otworzylem Katalog publiczny ze swoim numer i zobaczylem Maniek 15 lat Wawa... to zwatpilem juz calkiem... :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: |
Cytat:
Czasami są błędy GG, że zakładasz nowy numer a masz już istniejący kogoś....;p |
Tak miał mój kumpel.... do teraz mam jego "stary" kogos nowy numer :)
|
no tak to jest...
tymbardziej ze teraz to taka moda na bycie Hakierem ;] |
brrrr wyrazy wspolczucia
|
@zelea...no zhakować owszem można gg... u mnie w sieci robili takie rzeczy... jak na przykład jeden kolega prosił drugiego o podesłanie pliku [config.dat] ponieważ tego pliku mu rzekomo brakowało aby gg odpalić. Potem natomiast wyławiał z pliku hasełko do numerku i miał już kolesia jak na dłoni... jeszcze tylko zostało zmienić adres maila, na które ma zostać podesłane hasełko i już... nie wiem czy jakoś można się przed tym zabezpieczyć... ja ze swojej strony czegostakiego nie praktykuje [to znaczy włamów] bo to chamstwo... zatem pozostaje mi tylko przesłać szczere wyrazy współczucia...
|
Cytat:
Pozdro |
a ja sobie kiedyś pościągałem pliki config z kazy i emula :D
a gg też idzie zahackowąć, przez umiejętość wyciągania różnych danych :) |
A mi gadu nie działa juz od 2 tygodni. Co dziwne bez problemu sie łącze na konto z tlena albo z PocketGadu (na pda). Macie na to jakąś rade? robiłem reinstala gg i nie pomogło.
|
A więc wszyscy się przesiądźmy na tlena :)
|
Cytat:
|
z gg to rozne cuda sa... przez jakis czas podczas rozmowy konferencyjnej z 2 kumplami dolaczal sie do nas jakis typ ktorego zaden nie mial na liscie
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
zgadza sie z serwerami GG ostatno cos sie tryntyni ;-/
mnie tez ostatimi czasy spotykaja sytuacje ze jestem wpychany do konferecji z osobami ktorych nawet nie znam , i nie mam na liscie.. wracajac do bezpieczenstwa w GG to: pewnym zabezpieczeniem jest zrezygnowanie z opcji "zapamietaj haslo w programie" bo: kiedy kozystamy z tej opcji program szyfruje haselko i umieszcza je w pliku Config.dat bardzo latwo jest je z tego pliku wyciagnac a nastepnie rozszyfrowac pozdro600 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:38. |