![]() |
DVD+R i problem :-/:-(
Polega on na tym iż nagralem plytke z danymi na ten nosnik (XDisc) - wszystko poszlo bezawaryjnie i bez klopotow. Program zakonczyl wypalanie (Nero 6.0.0.1) wyrzucilo plytke i jak ja spowrotem wlozylem to :buu: nie moze znalezc nic na nim wypisuje jakis blad F:/nie jest dostepny. Niepoprawna funkcja. :-( Skorzystalem jeszcze z Nero i normalnie widzi nagrane dane, jednak w stacji ich nie widac (Moj kompter--->F:/>.
Czy cos zle zgralem, a moze jest jakas inna metoda zobaczenia tych danych i skopiowania ich na dysk (dosc wazne pliki:-( ). Nagrywarka DVD to LG GSA-4160B. Aha...na DVD+RW i DVD-R nagrywalem i wszystko OK widzi , kopiuje, odtwarza itd. Dzieki za pomoc. Pozdrawiam i witam wszystkich :) |
6.0.0.1 jest co najmniej zabugowany. Slyszales kiedys o czyms takim jak aktualizacje?
|
dziwna sprawa mam lg 4120 i nie mam takich problemów
dvd+r pali i odczytuje (normalnie) nie przez nero jakis nowy biosik moze |
Sprawa rozwiazana....nagralem na Verbatim i smiga dobrze, jednak plytki za 1,20 nie oplaca sie kupowac. Markowe o wiele lepsze.
|
ja tam kupuje płyty byle jakie.
Zasada podstawowa "Nagrywarka na palić wszystko i odczytywac wszystko" |
Cytat:
Prosze cie przestan - pal sobie na czym chcesz a po roku nie otworzysz tego Twoje wypowiedzi sa bardzo plytkie wiec mysl jak cos piszesz i pisz na temat a nie odbiegaj od niego. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:47. |