![]() |
Antywirus AVG - dwie wiadomosci
Zla wiadomosc: update'y darmowej wersji 6.0 dostepne beda tylko do 31.12.2004 :buu:.
Dobra wiadomosc: jest juz dostepna darmowa wersja 7.0 :spoko: :jupi: :peace: Wiecej informacji na stronie firmy Grisoft |
uzywam AVG od długiego czasu i jestem zadowolony.
Czyli AVG szóstka wygasa i trzeba się przesiąść na siódemke? (avg70free_289a392.exe) |
kurde... mi sie pewnego dnia tak updatnol, ze cukrownia zastrajkowala :)
teraz jade na darmowej puki co:) |
Cytat:
Ja myśle, że z pewnością starcza wersja Free i darmowa rejestracja :) Chociaż chociaż kusi mnie zestaw AVG i Kerio Firewall. Używa ktoś tego zestawu ze strony grisoftu? i jak? :) |
Cytat:
Co ciekawe... wlasnie teraz podczas updatu sama zaczela sie sciagac wersja 7, ale idzie jak krew z nosa |
Cytat:
|
Jest też trzecia wiadomość: po upgradzie system zwolnił niemiłosiernie.
Chyba nie tędy droga... Odinstalować i zainstalować od początku nową wersję (free). Dalsze wieści w temacie w poniedziałek, jak będę na kompie na którym to testuję: oby mnie tylko nie czekała reinstalka systemu a coś mi to tak śmierdzi... 8 ) |
Ilość załączników: 1
udpatowałem AVG wczoraj i normalnie nic mi nie ściągnęło nowej wersji tylko zapewne baze wirów.
Co esem zwolniło? Właśnie kiedy AVG 6 zaczął sam ściągać "7"? Czy wogóle AVG 7 free jest beee? :/ No ja póki co ciągle na AVG 6 :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
512 ram,celeron 566 w czasie skanowania wiadomo więcej, ale nie tak tragicznie jak np. NAV |
Ściągnąłem plik "przerabiający" 6kę na 7kę. Instalacja poszła normalnie, zaakceptował poprzedni numer seryjny.
Po restarcie system ładuje się ponad 10 minut (czyli ok. 10 x wolniej), niezawsze SDI łączy się z Internetem. Czyszczenie rejestrów nie pomogło. Robiłem to w piątek na koniec dnia i w sobotę rano ludzie z firmy dzwonili mi z płaczem, że nie mogą połączyć się z Internetem. Zajmę się tym w poniedziałek od rana, są jakieś konflikty sterowników? Napiszę w poniedziałek jak sobie z tym poradziłem. 8 ) |
oj moze byc nierozwowo z ta 7 :(
moze lepiej poczekac do grudnia z przejsciem na 7 jak juz beda mieli najwazniejsze bugfixy zaladowane ;) 6 rules :cool: |
Albo uzywac platnego AVG 7.xxx ten nie muli na pewno.
|
Zapewne jest to sposób "zachęcenia" użytkowników aby zapłacili za program. Żeby wilk był syty i owca cała.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |