![]() |
Taneczne kawałki,klubowe
Witam!
Jest topic" Szukam mp3" - w nim wpisujemy jak szukamy mp3 Jest topic a`la "Dolujace mp3" - w nim wpisujemy utworki dolujace.. a ze niedlugo jak MacGyver napisal Sylwester i ogolnie troche imprez teraz - Andrzejki np. przyda sie lista tanecznych kawalkow Najlepiej pisac gatunek np. [TRANCE] [DANCE] [CLUB] ps.Mnie odobiscie interesuja trance, ale ostatnio szukam jakis playlist, cos a`la top 100 utworkow ktore leca w klubach, pubach - nie zadne trance,techno...poprostu muza klubowa. Mozna tez zamiescic jakies remixy starych kawalkow tez sie dobrze przy nich bawi. Ogolnie tutaj...muza do zabawy...przeciwienstwo dolinowania :) pozdrawiam. |
Z nowości:
Album ATB - No Silence Eric Prydz - Call On Me Gunther - Touch Me Kombi - Sen się spełni Nightwish - Wish I Had An Angel Jak nazraie to mało...ale razem stworzymy długą listę :) Co do starszych utworów to można zajrzeć do starszego wątku (tylko qrcze jakoś mam problemy z jego odszukaniem :ysz: Jakby ktoś znalazł to niech zapoda link) |
ja proponuje wszystkie hity Mandaryny Wisniewskiej :)
|
:rotfl: <- efekty słuchania tej całej MENDAryny:D
|
Mnie zawsze rozkreca Haddaway - What is love :D
zwlaszcza jak mam troche "w czubie" ;) |
baby dont hurt me... :D o tak, szczególnie po oglądnięciu filmu Night at Roxbury kawałek ten nabiera świeżości :spoko:
|
a propos Night At Roxbury - widzieliscie skecz z Jimem Carreiem z ta piosenka :> THE BEST! :)
|
Cytat:
|
http://www.jimcarreyonline.com/videoclips/other.html THE ROXBURY GUYS
tylko ze stad nie sciagniesz. ale wiesz prznajmniej czego szukac p2p :> |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
eh, faktycznie - a jak zobaczylem PayPal to odrazu bez czytania wyszedlem :P
hehe, tez sobie zasse dla przypomnienia :) |
:haha:
Pamiętam ten fimik :) What is love... :spoko: |
what is love..... ten kawalek zawsze mi sie bedzie milo kojarzyl...
zawsze i wszedie podrywal mnie bedzie do tanca;P |
nie chce nic mówić, ale...
chyba nie za bardzo pomagamy Kasprzakowi :fiu: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:58. |