![]() |
Jaką nagrywarkę wybrać??
Mam do wybory dwie nagrywarki DVD 1. liteon 1633S lub 2. asus DRW-1604P, proszę o pomoc w wyborze:) szukam dobrego i stabilnego sprzętu, z którym nie będę miał problemów oraz który poradzi sobie z większością nośników, filmów DVD, programów i zabezpieczeń:)
Dziękuję i pozdrawiam:) |
prosze bardzo i polecam ten topic
konkretny i nic dodac nic ujac P.S. ode mnie kazda ma swoje plusy i minusy P.S. 2. asusa to nie znam ;p |
To moze zrobimy tutaj pleciscyt ktora narywarka jest lepsza:
a.) Z bialym panelem b.) Z czarnym panelem Ten temat wydaje sie byc bardziej interesujacy ... Tradycyjnie, odpowiedzi oczywiscie nie powinny byc w zaden sposob uzasadnione. |
Cytat:
A także podjąć próbę rozwiązania zagadki wycofania z użycia czerwonej diody nagrywania w co niektórych napędach :mruga: Wbrew przyzwyczajeniom i oczekiwaniom klientów :ja_chce: :D |
prawda jest taka !!!!
ze najlepszej jeszcze nie wyprodukowali !!!!!!! ale ma byc |
Cytat:
czerwony laser - red led niebieski laser - blue led porzadek musi byc. co do reszty zgoda. ale kolorystyka jest dla mnie bardzo wazna. inne paremetry jak jakosc wypalania mozemy smialo pominac wychodzac z zalozenia: 1. wypala sie po to aby wypalac 2. z wypalonych danych i tak sie nie korzysta 3. wypalamy zawsze nowe wersje, stare sa wypalone przeciez tak dawno 4. mozemy wypalic i umiescic plyte w spisie - kto ma wiecej wygrywa 5. kto mniej odczyta wiecej obejrzy 6. nosnik niesprawiajacy klopotow dzis, przysporzy klopotow jutro, lepiej miec to od razu za soba 7. przy niedopasowanej diodzie i kolorze lasera istnieje ryzyko niespojnego widma - fizyka tego nie wytrzyma 8. efekty wizulane sa wazne, jesli nie najwazniejsze summary: brak niedopasowania koloru diody do dlugosci lasera moze miec nieprzewidywane skutki w niedajacej sie przewidziec przyszlosci - od dawna wiadomo: dopasowanie: czytaj kompatybilnosc przyswieca kazdemu konstruktorowi palnikow a wiec : jesli tego sie nie zapewni na poczatku to takze na koncu tego nie bedzie. ufff, ciezko sie pisze po kilkunastu browcach. wasze zdrowie panowie i panie tez. ! |
Cytat:
Ale właśnie w tej chwili jest czerwony laser a LED is green blinking :O Stąd tyle nerwów (( :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |