![]() |
LiteOn SOHW-1633S czy LG GSA-4160B
Cześć!
Po przeglądnięciu testów na cdrinfo.com zdecydowałem się, że będę wybierał pomiędzy tymi dwoma nagrywarkami. Chiałbym poznać waszą opinię, na temat tych nagrywarek. Z chęcia poznałbym wady i zalety na jakie napotkaliście się podczas ich użytkowania. Dodam, że ważne dla mnie jest jak dana nagrywarka wypla płyty z zabezpieczeniami. Czekam na opinie. P.S. Jeśli to wogóle ma znaczenie, to na nośnik jakiej firmy najlepiej zapisują się zabezpieczone płyty? Pozdrawiam |
lg :spoko:
liteon :rozwal: |
Cytat:
jak lg to uzasadnij dlaczego moze co :> |
Cytat:
W przyszłym tygodniu będę miał chwilę czasu To wpadnę do ciebie - dasz mi kasę Ja zadecyduję co kupić Kupię ten sprzęt, podłączę, sprawdzę czy działa A jak będziesz niezadowolony :\ To całą winę wezmę na siebie i oddam ci kasę W zasadzie twoja rola do czekania się sprowadzi :taktak: Więc czekaj dalej! ^_^ |
Cytat:
|
JAk dla mnie to obie te nagrywarki są do siebie podobne. Obie mają swe zady i walety :D , w obu przypadkach zdarzają się problemy (i niech mi ktoś powie że kłamię że i z LG bywają problemy). W zasadzie nie widzę tu żadnego wyraźnego faworyta, bo dużo tu zależy od indywidualnych upodobań. (Ja po prostu chciałem spróbować czegoś nowego [a nie tylko te LG i LG :( :D )
|
Cytat:
Ale w tym przypadku o żadnej pomyłce nie może być mowy :nie: W szkole uczyli czytać? :idea: Wagarowałeś w tym czasie? :> Tematów o LG i Liteonie jest od zarzygania Myślisz, że kolejny taki spowoduje inne odruchy Tylko dlatego, że założyłeś go ty?!? :O No! Jak myślisz? :idea: Żeby znowu nie być posądząny o pomyłkę Odeślę cię TU :czytaj: Choć rzadko to robię :taktak: Czekanie niestety nie jest jedną z wyższych form konstruktywności No, może dla niektórych jest ... ^_^ |
Cytat:
Nie mam czasu sprawdzać twoje posty na tym forum, ale powiem ci tyle: jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to niech nie mówi, to samo dotyczy się pisana na forum. Pewnie połowa z twoich postów napisanych na tym forum to właśnie takie wyśmiewanie, zero konkretów do danego tematu. A potem się dziw, że jak się korzysta z funcji szukaj to większość tematów zawiera twoje posty nie odnoszące się bezpośrednio do niego. A jeszcze raz Ci mówię, nie jesteś ani pomocny, ani śmieszny, bardziej podchodzi to pod błazeństwo. Do zobaczenia, pozdrawiam |
Cytat:
Czytałem to już setki razy :czytaj: Także nic wyjątkowego nie napisałeś co by mogło mnie zaskoczyć :nie: Pomocny jestem kiedy chcę i dla kogo chcę :D Nie podoba ci się - twój problem! Po prostu nie czytaj :nie: A jeżeli chodzi o pomoc - to mój stosunek jest zawsze jasny i niezmienny Szczególnie do tych którzy piszą: "Czekam!" "Nie mam czasu" A w domyśle, i nie tylko: "Zróbta to za mnie! No co jest? Nikt nie pomaga? Nikt nie jest inteligentny? Banda bęcwałów!" Kogo to obchodzi, że nie masz czasu? Pozwolisz, jednak że ażeby nie pozostawić pewnych spraw samych sobie A przy tym nie nadwyrężać się zbytnio - bo nie warto Przytoczę tylko słowa piosenki Które odpowiedzą - dlaczego nie chce mi się pomagać wszystkim: "a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam ..." Cytat:
Chyba dam sobie bana na forum Ażeby się pozbierać, otrzeć łzy, dojść do siebie ... ^_^ Cytat:
Albo na jawie :D Cytat:
I proszę o wyrozumiałość Następnej takiej krytyki mogę nie znieść :nieee: I ostrzegam, że mogę się targnąć :czar: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:32. |