![]() |
Problem z programem nlite
cze czy ktos wie co sie dzieje ze po uruchomieniu programu nlite zaznnaczam ze mam wszelkie pathe itp przy wybraniu folderu windows pokazuje mi ze nie mam wystarczajaca miejsca jest niby potrzebne 800mb a ja mam wolne 4,5 GB co jest grane czy ktos moze pomoc????????????????? :help:
|
W nLite ty nie masz wskazywać katalogu windows tylko katalog gdzie masz skopiowane wszystkie pliki z płyty instalacyjnej :) pozatym cały windows po przeróbkach może zajmować max 700 MB oile się nie mylę :)
|
wiem, że był kiedyś topic odnośnie zapisywania krytycznych aktualizacji na dysku twardym... czy ktoś mógłby przypomnieć tego linka ? Bo wiem, że łatka na worma blastera nie była jeszcze uwzględniona w sp1a, a jakoś sp2 nie chce mi się instalować...
a ponadto...czy ktoś wie dlaczego nie mogę zintegrować sterów do raida z instalką windy za pomocą nlite ? wyskakuje mi głupi komunikat i mogę tylko kontynuować lub wyjść z programu. Jak kontynuuje to i tak nie dodaje mi tych sterów. Czy ktos w ogóle próbował coś takiego zrobić ? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |