![]() |
Audio-CD
No dobra cwaniaczki mam do was dosyć powazne pytanie (jak dla mnie), otoz kazdą plytke którą wypaliłem moge odtworzyc na zwyklym odtwarzaczu cda jak Sony, Samsung, Philips, Technics a ONKYO DR-90 (odtwarzacz DVD z mozliwoscia odczytu audio) ani rusz. Akceptuje tylko plytki tłoczone moga byc piraty a za cholere nie odczyta nagranych. Zastanawiam sie czy jest jakis sposob aby poprawnie nagrac plytke, macie jakies propozycje??? Jaka firma produkuje plyty o całkowicie bialej powierzchni odijającej??
|
Cytat:
A jak to nie pomoze, to poprostu zrezygnuj z nagrywania piratow bo czytnik jest nie do piratow, albo kup se tlocznie do plyt (czy jak to inaczej nazwac wiadomo o co chodzi :) |
Za mała moc lasera. Nie ruszy żadnej nagrywanej płytki. :-D :-D :-D :-D
|
Cytat:
Ciekawe, jak by sobie poradzil z plyta o czarnym spodzie ? Apropo, teraz wyszly (bylo nawet w chipie) dysany z czarnym spodem. Mam taka jedna,... i mam pytanie. Nagrywal ktos na tym ? Da sie to odtwarzac w audio ? (mozna by wnionskowac ze plyty z czarnymi spodami sa b. dobre, bo na playa plyty maja wlasnie czarne spody) |
a to pech.
jak na razie zadne onkyo nie czyta plyt cdr. trzeba bylo sprawdzic zanim kupiles. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |