![]() |
jak skopiowac Metallice???
chce sobie przegrac S&M Metallicy ale mam probleeem
pierwsza płytka bezproblemowo wciągnieta przez shrinka druga płytka niestety stanowi duzy problem (shrink sie wywala, dvdXrescue pluje badsektorami, to samo dvdfab i dvd decrypter) aktulanie probuje decrypterem ominac te badsektory ale to chyba jakies zabezpieczenie bo plyta odtwarza sie normalnie i material w ifoedit tez jakies pomysły ?? |
Alcohol 120% + AnyDVD może "nieprofesjonalnie" ale skutecznie
|
alkohol pluje badsektorami od samego poczatku !!! (oprocz warninga ze plyta jest decrypted)
|
Jakie są te błędy w Decrypterze ??
Jeżeli płyta jest OK, to w zasadzie jedynymi błędami, które moga się pojawić są: W 23:20:44 Skipping Sector 11112 - Pack Header Not Found W 23:20:44 Failed to read Sector 1099008 - L-EC Uncorrectable Error i sa związane z masteringiem płyty. Antidotum na to jest ustawienie Ignore read errors ale obraz w takim przypadku nawet na oryginale moze leciutko sie "przykwadracić"... Pozdrawiam! |
w DVDDec to ten drugi blad (W 23:20:44 Failed to read Sector 1099008 - L-EC Uncorrectable Error)
martwi mnie tylko ze zgrywanie bedzie trwalo 2 dni na oryginale nie mam zadnych kwadratow (to mi przypomina SafeDisc :D) |
Spróbuj z DOS'a kiedys tak zgrałem koncert Oldfielda
|
dziwne bo mam z 20 plyt dvd z koncertami i ani razu mi sie nic podobnego nie przytrafilo !
moze poprostu nie trafilem na zabezpieczona plytke ? |
mi tez sie pierwszy raz trafilo - ale jak wiadomo metallica walczy z piratami..., udalo sie zripowac FAB-em (24 godziny ripowal), rip dziala w miare normalnie ale po wciagnieciu do shrinka main movie z angle1 przycina i kwadraci !!! :wody:
walcze dalej (chce to miec na 1 plytce multiangle mi powiewa) btw zorg podeslij mi swoja liste koncertow na (fit@aster.pl) moze cos wymienimy :D ? |
ja zrzucałem ten koncert CloneDVD + AnyDVD i nie było problemów
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |