![]() |
SVCD - co jest nie tak ???
A więc. Mam film typu SVCD. Gdy chciałem go odtworzyć wyskakiwało okienko o braku kodeka. Ściągnąłem K-Lite Codec 2.3.4. Teraz film oczywiście się odtwarza, tylko obrazu prawie nie widać bo jest zasłoniony przez kolorowe poruszające sie kwadraty a dźwięk się zacina. Film odtwarzam z dysku twardego a nie z płyty. Jaka jest przyczyna tego??? :help:
|
sciagnij i zainstaluj powerdvd/windvd i sprobuj w tych programach
jesli masz to zaktualizuj je |
Cytat:
|
z innymi filmami nie masz problemu? a ten film odtwarza sie na innych kompach?
moze problem z konfliktem kodekow u ciebie (jesli drugi warunek jest spelniony!) - wywal WSZYSTKIE i zainstaluj tylko FFDSHOW |
Nie...tylko ten film mi się krzaczy. Wywaliłem wszystkie kodeki i zainstalowałem same FFDSHOW ale jest tak samo. Moim zdaniem poprostu ten film jest zchrzaniony poprostu, bo reszta mi pięknie chodzi
|
coz - i tak bywa
moze zakodowany w jakis wybitnie niestandardowy sposob albo po prostu ****utany :( |
Ilość załączników: 1
Ściągam z innego źródła ten sam film i zobaczymy jak on będzie chodził. Mimo wszystko dziex za rady.
Ścignałem ten sam film, ale z innego źródła. Niestety ku mojemu wielkiemu nie zadowoleniu jest tak samo jak wcześniej. Dołączony jest tam jeden plik (wydaje mi się że tam może coś być). No co jest??? Nikt nie wie o co chodzi??? Pomocy |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:04. |