![]() |
Cytat:
Dzięki za pomoc! |
nie dygaj ;-) ..wcale nie jest powiedziane ze wogole musza cos zieniac a jesli nawet to zmieni Ci sie tylko pakiet cyfr XXX.XXX.XXX.XXX na XXX.XXX.XXX.XXX
|
zadne i tak bedziesz miala zewnetrzne i tak :)
|
Cytat:
Modem kablowy jest ciągle włączony i już chyba z 3 mies. mam ten sam numer. A nawet jesli za jakiś czas go zmienią to co to będą za konsekwencje dla mnie? Mój komp to nie serwer, więc? |
no-ip.com i zamieniamy zmienne na stale hehe ;) polecam ten serwisek ulatwia zycie z dynamicznym ip
|
Mogę sama zmienić to IP ale już dość długo mam to samo.
|
zewnetrzne zmienne czyli : dynamiczne
|
to i tak bedzie zewnetrzne :) tylko zmienne
a aster city jest np: zewnstrzne stale u mnie jest wewnetrzne z mozliwoscia wykupienia zewnetrznego stalego neo tez jest zewnetrzne ale zmienne |
np : chello
|
zalezy na ktorej :)
|
z tego co wiem na Kablowce sie otrzymuje _Dynamiczne_ IP
|
Mam zewnętrzne. :) Dziękuję bardzo panowie :)
|
Ilość załączników: 1
na samej gorze podaje ci jakie masz IP a jak wejdziesz sobie w zakladke Adres IP to opisze ci dokladnie czy masz zewnetrzne czy wewnetrzne IP
a to co ci wyszlo to podalo dokladnie kto jest twoim dostawca internetu, z jakiego rejonu polski i z jakiej poli masz adresy IP :) |
Cytat:
xx.xxx.xx.xxx = chelloxxxxxxxxxxxx.chello.pl Nazwa sieci: GDANSK-CUSTOMERS-CABLE Kraj: PL Pula adresów IP: 83.144.79.0 - 83.144.82.255 Opis sieci: UPC Poland Customers in Poland UPC Poland Dane adresowe sieci: UPC Telewizja Kablowa ul. Szturmowa 2a 02-678 Warszawa POLAND UPC Technology Internet Services Erlachplatz 116 A-1100 Vienna Austria |
fajna stronka ktora podaj jakie mamy IP i dodatkowo pare innych rzeczy http://ip.boo.pl/ip.php
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:09. |