![]() |
hihih... Shreku 2... malusia kompresja i z menu wlazł elegancko, a dodatki??? do bani :P
|
A ja zostawilem menu, ale dir. comments wywaliuem. Wszystkie dodatki tez. Video - UNTOUCHED :-D
|
Robiłem Shreka 2 DVD Shrinkiem i po wycięciu dodatków i menu na płytkę "wchodzi" film z obiema wersjami audio + audio z komentarzami twórców + wszystkie napisy bez żadnej kompresji.
Jeśli zależy Ci na menu (bez dodatków - czyste menu+film) to np. Instant Copy kompresuje bardzo ładnie do 90%. Jedna i druga aplikacja banalnie prosta w obsłudze i oczywiście możesz pracować na obrazie płyty lub na folderach DVD. Dodatki z tej płytki IMO nie są warte zachodu :( |
Cytat:
jeśli Twoja siostrzenica nie wytrzyma pół godziny bez tej płyty - to zmień siostrzenice ;) |
Shrek2 kopia c.d.
Ok, poczytałem... i mam kolejne pytanie... Płyta nie jest moja tylko mojej małej siostrzenicy która praktycznie non-stop ją ogląda jak każdą inną bajkę :) Nie chce jej pozbawiać tej przyjemności na dłuższy czas... Czy moge wykorzystać opisane programy do działania na obrazie tej płyty ?? bo chodzi mi o zrobienie płyty z filmem (wystarczy polski dubbing) na jednej płycie i dodatków na drugiej. Nie wiem czy jako początkujący dam rade coś takiego zrobic :)
|
dvd-shrink - szybko, za darmo i dość dobrze jeśli wytnie się zbędne dodatki albo jeśli płyta niewiele przekracza pojemność 4.7 GB - polecam - znajdziesz na googlu
pozdr. zeb |
Zacznij od przeszukania forum... Tu jest praktycznie tylko o tym jak kopiowac płytki większe niż DVD-5
|
Kopia Shreka 2
Witam !!
Mam Shreka2 i chciałbym zrobic kopie tej płyty. Nigdy nie zdarzyło mi się kopiować filmów z płyt o pojemności wiekszej niz 4,7GB a ta płyta jest napakowana dodatkami i ma ponad 4,7GB. Nie wiem jak podzielic film i dodatki tak żeby to dobrze było zrobine na dwóch płytach a chciałbym mieć wszystko. Dzieki Wszystkim za pomoc... Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:26. |