![]() |
ostanio wlasnie nie ma czegos takiego zmien na palnik litka i bedzie ok
za to jest paru userow co mowia zmien na palnik LG bo inne to smiec (a w szczegolnosci litek) - nie bede wymienial o kogo chodzi bo te osoby beda wiedzialy o kim mowa. |
Cytat:
masz reputke ;) i ogolnie :spoko: i :piwo: :niepow: nie juz nie mowie i tak prowokacja ;p :> |
Cytat:
Pozdrawiam wszystkich właścicieli napędów bez względu na markę i typ. |
ja mysle podobnie jak moi szanowni koledzy, ze to jest swoista PROWKACJA
:spoko: |
maras2 - jak poszukasz na tym forum to znajdziesz info ze LG maja problemy z przegreawniam, aczkolwiek faktycznie twojego potraktowania to nie akzdy naped by zniosl :)
co do prefernecji... kazdy jakies tam ma, napisanie prez ciebie tego wlasnie postu bylo ewidentnym atakiem na uzytkownikow litka nie ma sensu sie przepychac co ktory naped poterafi - kazdy ma wady i zalety i zeby dzialal dobrze trzeba z glowo wypalac (dobor plyt i predkosci) co do rankingu nagrywarek zapodanego powyzej - a co tam robi plextor? :> nic nie pokazali od dlugiego czasu oprocz cen z kosmosu ^_^ |
Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca.
Pawelblu przyznaję masz rację, ale bardziej z serwisem. Nagrywarę wydaje mi się, że załatwiłem na własne życzenie, chociaż pewności też nie mam. Temperatura na zewnątrz była wtedy około 35 stopni i paliłem piątą płytę z rzędu bez żadnej przerwy, no i chyba tego nie wytrzymała. |
Cytat:
Co do glownego posta: Napedy LG byly ofiara atakow posiadaczy liteona, niewazne czy sie ktos tego wyprze czy nie, takie sa fakty. Uwaga o kaberecie jest dosc sluszna. Pisanie ze nie miales z nia zadnych problemow juz nie do konca. |
:kapkap: szkoda ze Yamaha nie robi napedow ! DVD+RW takich jak F1 :kapkap:
|
Cytat:
Umiesz rozgraniczać pewne odczucia ! Szkoda że inni nie posiedli tego daru !. |
Cytat:
Ale jest tez i gorszy! :blee: I to nie ulega wątpliwości :nie: Ale tak jak już gdzieś to podobnie napisałem Sztuka być entuzjastą, a nie fanatykiem :podbite: :D |
Cytat:
|
Cytat:
Bo to zwykle posiadacze np. NEC-ów napadają na posiadaczy Liteona! OK , ja też kiedyś nadawałem na Litka, no ale jak mówią tylko krowa nie zmienia poglądów. Krową nie jestem lecz swoje poglądy mam , Pionka nie zamieniłbym na Litka ale na Litka napadać nie dam. Zwłaszcza użytkownikom LG. W moim mniemaniu ranking nagrywarek wygląda tak : 1.Plextor 2. Pioneer & NEC 3. Liteon (w sprawnych rękach nagrywarki Liteon przebijają Pionka i Neca) i przepaść, reszta. Jeśji LG Ci chodzi super to spoko, wszyscy biją brawo ! i tyle w tym temacie ! |
VIZZARD KGB i SZTAZI to przy tobie wysiada hehe.
|
Brawo Vizzard. Byłem pewien, że znajdziesz ten post. Wymienili mi w końcu na nową, a serwis to inna bajka niż sprzęt. Z nagrywarki jestem dalej bardzo zadowolony. Nie chcę wcale wywoływać żadnej wojny, a tylko uświadomić niektórym, że czasami lepiej ugryźć się w język, niż być niegrzecznym.Pozdro dla wszystkich
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
A kto to napisał? :idea: Pytanie za zielona kropkę! :ja_chce: Cytat:
:> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33. |