![]() |
problem z nero
Mam taki jeden problem z nero (nero burning room 6.0.09 czy coś takiego :P) Chciałem nagrać płytke audio. I niedośc że musiałem ją nagrywac z prędkością 16 to jeszcze płytka bardzo dziwni się nagrała. Troche to ciązka wyjaśni ale spróbuje : otóż pierwsza pisenka nie jest od początku jak sie ta płytke włącza to leci jakos tak od połowy. Napisane tesh jest ze track pierwszy ma 4 min. i pierwsze dwie minuty sa z tej 1 piosenki a nastepne 2 minuty jush z kolejnej poprostu wszystko się pomieszało co mam zrobić może coś w ustawieniach . Zmarnowałem na tym jush 4 płyty moja nagrywarka to Samsung SW-248B . I o co chosdzi z tym dma ja to mam wyłączone??
|
Witam!
Po pierwsze jak nie wiesz jak sie pisze to zajrzyj do slownika... albo ja Cie uswiadomie... Twoje "tesh" to polskie slowo TEŻ, a "jush" to polskie JUŻ - wiec pisz poprawnie ortograficznie, bo zamienianie rz, ż i sz na SH juz wyszlo z mody podobnie jak u, ó na OO. To tyle prawidel. Zainstaluj najnowsze Nero 6.6.0.1 Dlaczego musialem nagrywac z predkoscia 16x? Jaki nosnik? Z jakimi ustawieniami nagrywales? W trybie DAO? Wiecej danych! |
szuakjcie a bedziecie oszukani ;p
poczytaj o spawaniu audio i napisz czy zastoasowales sie do wskazowek :) |
mam pytanie jak zmienic w programie nero ver 6.3 zeby podczas wypalania płytki była widoczna aktualna prendkosc nagrywania wiem ze mozna zmienic w pliku rejestru ale niepamientam gdzie bardzo bym prosił kogos o pomoc:))):)): z gury dzienkuuje
|
|
juz się dobrze nagrywa zainstralowałem nowszą wersje nero 6.6 enterprise. Teraz mam tylko taki jeden mały probel. Otoz na mojej wieży niechce sie ta płyta odtwarzać . Zaczyna sie tak jakos dziwnie kręcić jest taki chałas jak by wpadała w jakieś wibracje ale zato u moich rodziców odtwarza sie dobrze ?? co jest ?? a zamkąłem cd
|
Witam!
A z jaka predkoscia nagrywales to audio i w jakim trybie? |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |