![]() |
Testy płyt verbatm,tdk,platinum,maxmax
Ilość załączników: 1
przeprowadziłem kilka testów płyt dvd ponieważ jest to mój pierwszy test i jestem początkującym użytkownikiem w temacie DVD proszę doświadczonych kolegów na wypowiedzenie się na ten temat
testy znajdują się w załączonym załączniku dokument worda |
tak jak widzisz litek woli plyty dvd+r/rw
i nalezy je (markowe nosniki jak verbatim, tdk, platinium) nagrywac z predkoscia taka jak maja podana czyli plytki x4 palic x4 a plytki x8 palic x8 wtedy jest najmniejsza ilosc bledow. :) |
Cytat:
|
chetnie bym obejrzal te wykresey, ale szkoda ze dales to w wordzie. no coz ...
|
Cytat:
PS. Jak się wstawia obrazki w to okno co odpisuję? chciałem te wykresy wstawić zamiast załącznika |
bledy w przyjetym standarcie dvd to
PI max-280 PIF max-4 jak sie czyta to zasluga napedu ze ma dobra korekcje bledow bo na napedach z gorsza korekcja moglby sie ciac wiec chodzi u ciebie nornalnie ale kolejna rzecz to taka ile ta plyta wytrzyma czasu - teraz chodzi a po roku moze juz tak ladnie nie chodzic. dlatego im mniej bledow i nizsze one sa tym lepiej :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jak piszesz posta to wchodzisz w zaawansowane i zarzadzanie zalacznikami wybierasz zalanczasz i jest na forum :) |
Ilość załączników: 1
no dobra zapisałem tak jak mówiłeś wstawiłem w załączniku ale chciałem aby on był widoczny w oknie postów
|
Cytat:
|
powiem ci ze lepiej nagrywaj na plytach +r/rw bo ten -r to cienki :(
|
Cytat:
|
pionek pali na pewno ladnie a co do neca to musisz poszukac na forum albo slawka zapytaj on ma tez neca.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:26. |