![]() |
VobSub
Witam!
Mam taki problem chcialem sobie dodac do pliku avi napisy w formacie srt ale gdy chce to robic vobsub robi mi plik wynikowy wazacy 300kb.Widac tam pierwsze napisy i koniec ucina sie.Probowalem wtopic napisy do ogm bo jest tam opcja avi lub ten ogm i udalo sie ale z kolei nie ma tam dzwieku.Prosze o pomoc dlaczego nie moge scalic napisow z tym avi do avi (czyli avi+srt) lub powiedzic jak mam nagrac znajomemu film zeby wyswietlilo mu napisy w stacjonarnym odtwrzaczu dvd z obluga divx (DVD player do Philips chyba wersja DVP 630) ale tez prosze o odpowiedz co z tym vobsub'em na przyszlosc,czy to wina kodekow czy mojego radeona czy ....licze na szybka pomoc JCb |
Cytat:
przerób napisy srt do ssa a następnie wczytaj film i napisy (ssa) do VirtualDuba i gotowe po parudziesięciu minutach masz film z "wklejonymi" napisami pozdro |
czy nie szybciej to trwa w tym vobsub?
pozdrawiam |
ma ktos jakies pomysly co to moze byc???
Pozdrawiam |
Vov Sub nie robi napisów w formaci *.srt, tylko *.sub
|
Agusia wlasnie ze robi pozdro
|
Plik Z Napisami Trzeba Przerobic Z .txt Na .ssa A Potem Do Virtualdub'a Ale Czy Beda Polskie Znaki. Ja Mam Z Tym Problem. Dobrze Mi Sie Nakladaja Napisy Tylko Polkich Liter Nie Mam:( Mozna Cos Na To Poradzic?
|
Cytat:
Często pomaga aktualizacja firmware odtwarzacza. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |