![]() |
Dzieki, biore sie za szukanie. :piwo:
Wlasciwie to znalazlem na necie DVD Region Free + CSS ver. 5.5 i dziala, ale to wersja 30-sto dniowa. Moze ktos by mi podrzucil cos uzytecznego przez dluzszy okres? ;) A tak jeszcze przy okazji tak na zapas: czy z tym upgradem BIOSU do w/w modeli to taka skomplikowana sprawa- po prostu nigdy sie w to nie bawilem |
Spróbuj Any DVD - może da się bez upgradeu biosa do RPC1, (U mnie na litku działają filmy z USA bios RPC2). A jeśli nie to musisz trochę poszukać
|
Region Free Naped- pomozcie!
Zrobilem maly update mojego kompa, podarowalem stare napedy i nagrywarke, troche poprzekladalem z drugiego kompa i okazalo sie, ze na nowych napedach nie moge odtworzyc filmow DVD z innego regionu. :'( Przedtem po zainstalowaniu Regionkillera tego problemu nie bylo. Szukalem, szukalem i dowiedzialem sie tylko, ze napedy nowsze (mam Pioneera DVD-RW DVR 108 i troche starszy Toshiba DVD-ROM SD-M1402) maja zainstalowane jakies blokady regionu (rpc2 ???). Co z tym fantem zrobic- grzebalem dosc sporo przy komputerach ale nigdy sie nie bawilem napedami bo nie mialem takiej potrzeby.
Potrzzebuje zeby mi ktos z tym pomogl tak abym niczego nie skopal. :glaszcze: Bede wdzieczny za wszelka pomoc. Moze jakis soft? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:44. |