![]() |
Cytat:
|
ooo tak to jest dobre posuniecie :)
a cos konkretniej :> |
dzieki chlopaki, ale chyba musze sie zglosic po pomoc jakiegos faceta w trojwymiarze.
co my kobiety bysmy bez was zrobily |
ladnie panowie:>
ladna pomoc plci pieknej a jaki entuzjazm :D ze nawet ja nie musze tu nic pisac :D na tematy techniczne jak Turboni i Vizzard tak ladnie sie za to wzieli :D |
|
Cytat:
Niewidzialne płyty! Ja też chcę taką :ja_chce: Chociaż pewnie trudno je dostać ... :> A to może dlatego w TYM wątku napędy nie widzą tych płyt ^_^ A tak na serio - to jeszcze raz powiedz dokładnie o co chodzi? :idea: Tylko ze szczegółami :> Uwielbiam szczegóły :jezyk: Co to za "minus" (jaki producent)? I co dokładnie się dzieje? No i może się pochwalisz - na jakiej nagrywarce się to dzieje? :idea: |
dobra.to juz zalatwione.
NO ALE CO Z TYMI niewidzialnymi PLYTAMI (dvd- )? |
Cytat:
Ty ściągnęłaś plik .avi najprawdopodobniej o objętości ~700MB Kodowany Divxem lub Xvidem Nie da się tego tak zrobić jak mówisz :nie: Kompilacja DVD jest wtedy gdy dysponujesz plikami DVD lub obrazem płyty DVD A całkowita tego objętość ma zazwyczaj około 4GB Możesz nagrać ten film jako normalne dane na płytę DVD Wybierając opcję chyba DVD-ROM (ISO), a nie DVD-Video :nie: Owszem - jest taka możliwość - utworzenia DVD z AVI Ale innymi programami np. AVI2DVD, The FilmMachine, itp. Zresztą w ogóle coś knocisz Ty chcesz nagrać to na płytę DVD-R czy na CD-R? :idea: Bo raz piszesz, że tworzysz VideoCD, a raz: Utwórz DVD ??? |
sciagnelam film z internetu (avi) i chce go zrzucic na czysta plyte .
bardziej mnie martwi,ze gdy wciskam pokaz info o plycie, to mi mowi,ze nie ma zadnej plyty |
Cytat:
Masz płytkę z filmem - oryginał - co z tym robisz? Jak to zgrywasz na dysk? W jakiej postaci? Pliki DVD? Plik ISO? O to mi chodziło :taktak: |
ja juz nie moge!!!!
zainstalowalam nowe aspi itd,ale teraz nero w ogole nie widzi plyty! dlaczego!!!!!!!!! |
chyba przeprosze sie z vhs
|
Cytat:
tyle,ze chyba raczej jest cos nie do konca uregulowane w opcjach lub tp,bo po drodze tych trzech krokow chyba nie moglabym za wiele namieszac. wiec tak: 1 utworz video cd 2 dodaje sciezke (film) ktora chce nagrac 3 tlo, kroj itp sa bez znaczenia wiec ide dalej 4zapisz i leci wydaje sie wszystko w porzadku.leca procenty itd.konczy sie zapis i w momencie gdy wyskakuje plyta zamiast (ukonczone pomylnie" czytam prosze wlozyc nowy nosnik a wczesniej nie daje zadnego znaku,ze cos jest nie tak plytka jest odpowiednia i wogole a tak w ogole dlaczego przez caly proces "nagrywania" niby sie cos tam wypala,a plytka wyskakuje czysciutenka. ja juz nic nie wiem |
Cytat:
Tak! Trochę więcej danych! To znaczy jak jesteś świeżyna :> Napisz wszystko po kolei - co robisz? To znaczy niekoniecznie od momentu otworzenia oczu :D Masz płytę którą chcesz przegrać :taktak: Masz czystą płytę :taktak: Masz Nero - choć to nie najlepsza opcja do przegrywania :nie: Wystarczy ci DVD Decrypter - w przegrywaniu płytek jest niezastąpiony Trzy opcje na krzyż, łatwy, przejrzysty, skuteczny Ale wróćmy do tematu Co z tym zestawem robisz? Bo chyba coś nie tak robisz :nieee: |
Cytat:
Zobacz TU :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:00. |